Specialist in zakelijk glasvezel
99,9% uptime garantie 99,9% uptime garantie
Gegarandeerde bandbreedte Gegarandeerde bandbreedte
24/7 support bij verstoringen 24/7 support bij verstoringen

Een hoogwaardig netwerk voor de industrie

Passende netwerkverbindingen met de hoogst mogelijke zekerheid
 • Altijd en overal verbinding - ook internationaal
 • Directe verbinding met de cloud
 • Lage latency, hoge beschikbaarheid
Doe de Postcode Check

Bekijk de mogelijkheden op jullie bedrijfslocatie  Leveren we op jullie locatie?

  Knauf

  Netwerkoplossingen voor elk industrieel bedrijf

  Snel en stabiel internet voor de industrie

  In de industriële sector moeten systemen, processen en productielijnen continu beschikbaar zijn en blijven draaien. U kunt het zich immers niet veroorloven dat het productieproces door een storing of andere calamiteit stil komt te liggen. Dit leidt tot productieverlies, verlies van omzet en ook kan dit het imago van uw onderneming aantasten. In de keten zijn partners immers afhankelijk van u en bovendien stellen klanten vertraging of stilstand ook niet op prijs.

  Als onafhankelijke Internet Service Provider levert DataWeb voor elke industriële onderneming een passende netwerkverbinding met de hoogst mogelijke zekerheid (bijvoorbeeld Zakelijk Glasvezel). Op deze manier kan de industrie, ook in het geval van een verstoring, blijven werken. Daarnaast beschikt u over een toekomstbestendige infrastructuur die innovatie optimaal ondersteunt. Een stabiel en hoogwaardig netwerk is immers nodig voor de gigantische hoeveelheden data die door de industrie wordt verwerkt, en tijdens Industrie 4.0 alleen nog maar zal toenemen.

  Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming? Wij adviseren graag over de best passende connectiviteitsoplossing. Onze experts denken graag met u mee en zorgen dat u niet alleen klaar bent voor vandaag, maar ook voor morgen.

  Antwoord op uw vraag

  Wij geven u graag advies

  Altijd en overal een veilige en snelle verbinding

  Maatwerk oplossingen voor de industrie

  Specialist sinds 1994

  DataWeb levert sinds 1994 dataverbindingen en is daarmee één van de eerste en oudste onafhankelijke Internet Service Providers van Nederland.

  Altijd en overal

  DataWeb gaat geen uitdaging uit de weg. Onder het motto ‘altijd en overal’ zorgen we ervoor dat er altijd een netwerkoplossing wordt gemaakt.

  Maatwerk design

  Met heldere communicatie, flexibiliteit, hoge garanties en jarenlange ervaring leveren we totaaloplossingen op maat voor toekomstbestendige organisaties.

  Doe de Postcode Check

  Bekijk de mogelijkheden op jullie bedrijfslocatie   Leveren we op jullie locatie?
   Honderden tevreden klanten gingen u voor

   Hier doen we het voor

   “Een mooie oplossing waar alle partijen tevreden mee zijn”

   Vanuit onze klant was de vraag gekomen om een directe verbinding te leggen tussen de twee locaties van deze klant en onze SAP-hosting oplossing. DataWeb heeft een mooie oplossing bedacht waar alle partijen tevreden mee zijn. De communicatie met DataWeb loopt zeer soepel, e-mail wordt vaak binnen enkele minuten beantwoord op een duidelijke en professionele manier. De oplossing is succesvol geïmplementeerd, binnen de vooraf afgesproken oplevertermijn, tot ieders volle tevredenheid.

   Arthur Frank - SAP Basis Consultant Delaware
   “Alle flexibiliteit en zekerheid die wij nodig hebben”

   Ik ervaar onze samenwerking met DataWeb erg prettig. Bij technisch contact word je direct goed geholpen en in overleg is er heel veel maatwerk mogelijk waar beide partijen tevreden mee zijn. De mogelijkheid om zelf via BGP te adverteren en de aanvraag die DataWeb heeft gedaan voor ons eigen IPv6 Provider Independent subnet geven ons alle flexibiliteit en zekerheid die wij nodig hebben. Het fijne aan onze huidige verbinding is dat we een groeipad hebben die bij wijze van een telefoontje in gang gezet kan worden indien er behoefte is aan een hogere bandbreedte.

   Joey Aben - Systeem- en Netwerkbeheerder Udens College
   “Betrouwbare verbinding is een must have”

   Een betrouwbare dataverbinding is voor Nabuurs een must have. Omdat we bij alle andere vestigingen positieve ervaringen hebben met DataWeb, is ook voor ons nieuwe hoofdkantoor gekozen voor DataWeb als connectivity partner.

   Tjebbe Nabuurs - Managing Director Nabuurs
   “Een partner waar je écht op kunt rekenen!”

   DataWeb bewijst al bijna 10 jaar een zeer betrouwbare partner te zijn die met haar klanten meedenkt en over ruime kennis en expertise beschikt. Snelle service, korte lijnen en een uitstekend netwerk met een uptime die de 99,9% SLA ver overstijgt. DataWeb levert alle internet en IP-VPN verbindingen tussen onze 2 kantoor vestigingen en colocaties. Ik kan DataWeb van harte aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar een partner waar je écht op kunt rekenen!

   Jelle Post - Netwerk-/systeembeheerder ZorgDomein
   “Kwalitatief zeer stabiele verbindingen”

   Onlangs hebben wij als ANWR-GARANT de overstap gemaakt naar DataWeb. Tijdens en na twee succesvolle overgangen van verbindingen heeft DataWeb aangetoond een betrouwbare en professionele partner te zijn met het succesvol opleveren van kwalitatief zeer stabiele verbindingen. Wij kijken dan ook graag uit naar een verdere samenwerking in de toekomst.

   Simon van de Kempe ANWR-Garant
   “Al jarenlang een betrouwbare partner”

   De samenwerking tussen DataWeb en mij (bij diverse bedrijven) gaat terug tot het begin van de jaren 90 van de vorige eeuw. Al die jaren zijn zij voor mij, en voor de bedrijven waarvoor ik werkzaam ben, een betrouwbare partner gebleken. Of het nu gaat om het leveren van verbindingen op lastige plaatsen of het meedenken bij hosting/colocatie, altijd kan je met je vragen bij de medewerkers van DataWeb terecht. En zijn er een keer verstoringen, dan worden deze vlug opgepakt en afgehandeld. 100% klanttevredenheid is voor veel bedrijven een utopie, maar DataWeb weet het aardig te benaderen.

   Marcel Kouwenberg, Hoofd ICT Leeuwendaal
   “Ze hebben ontzettend veel kennis in huis”

   DataWeb heeft zich in de afgelopen 10 jaar als zeer betrouwbare en belangrijke partner bewezen. Ze hebben ontzettend veel kennis in huis en zijn altijd bereid om die kennis aan te wenden om met ons te sparren over opzet van verbindingen. Schakelen wanneer er changes of vragen zijn gaat super snel en je krijgt altijd iemand aan de lijn die je kan helpen.

   Arjan Dogterom - Head of IT Davanti Nederland
   “Een kundige en servicegerichte partner”

   Ik heb de samenwerking met DataWeb als plezierig ervaren. De kundigheid en servicegerichtheid van jullie medewerkers en snelheid van acteren zijn als zeer prettig ervaren en doet ons sterken in de gedachte dat we nog steeds een goede partner hebben in DataWeb!

   Vinod Ramlakhan - Business Information Manager Moneyou
   Netwerkoplossingen voor elke industriële onderneming

   Onze diensten

   Een internetverbinding. Altijd en overal.

   Onze verbindingen

   Doe de Postcode Check

   Bekijk de mogelijkheden op jullie bedrijfslocatie    Leveren we op jullie locatie?
    heeft u een vraag? neem contact op
    bel ons voor al uw vragen 070 381 92 18
    e-mail specifieke wensen sales@dataweb.nl
    elke werkdag bereikbaar Start chat
    plan een Adviesgesprek