Zakelijk internet

DataWeb levert zakelijk internet voor het midden- en groot bedrijf waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende verbindingsmogelijkheden. Op basis van uw specifieke situatie wordt bepaald welke verbinding het optimale resultaat zal opleveren. We maken gebruik van het netwerk van elke provider!

Waarom zakelijk internet van DataWeb

  • Altijd uw eigen accountmanager;
  • Onafhankelijke zakelijke Internet Service Provider (ISP) sinds 1994;
  • Uitgebreid en gevarieerd portfolio met bedrijven, overheden en non-profitinstellingen;
  • Gedreven, persoonlijk en flexibel.

Wat doet u als het internet uitvalt?

Veel bedrijven zijn afhankelijk van één zakelijk internetverbinding. Wanneer hier een storing op is, komen alle systemen plat te liggen en kunnen medewerkers niet meer doorwerken. Voor veel bedrijven is dit een groot probleem. DataWeb biedt hier een oplossing voor met redundante verbindingen op basis van verschillende netwerken. Hierdoor wordt een optimaal haalbare betrouwbaarheid gegarandeerd en is uw bedrijf niet afhankelijk van één netwerk aanbieder.

Voor welke organisaties is zakelijk internet van Dataweb geschikt?
DataWeb levert zakelijk internet aan middelgrote en grote bedrijven of organisaties. Onze klanten vinden bij ons concrete oplossingen voor netwerkvraagstukken. Dit kan gaan om een stabiele internetverbinding waardoor minder downtime optreedt, maar ook om de inrichting complexe (interne) netwerken met verschillende vestigingen en/of een datacenter. Zaken zoals redundatie of back-up verbindingen regelt DataWeb ook vaak voor haar klanten.

Extra mogelijkheden

Een zakelijk internetabonnement biedt extra mogelijkheden voor uw bedrijf. Zo is het mogelijk om van vaste telefonie over te gaan op internet telefonie (VoIP). DataWeb biedt de optie om een deel van de verbinding hiervoor te reserveren, waardoor er enorm op de belkosten wordt bespaard. DataWeb levert zelf geen pakketten voor zakelijk bellen, maar we brengen u graag in contact met een van onze partners.

Razendsnelle internetverbinding

Een internetverbinding wordt door DataWeb altijd afgestemd op uw wensen. We adviseren u op basis van uw gebruik en toekomstige wensen zodat u verzekerd blijft van een razendsnelle internetverbinding. De snelheid kan hierbij oplopen tot 10 Gbit/s. Kies voor DataWeb en wij zorgen ervoor dat u de verbinding krijgt die bij uw wensen past of dit nu 10 Mbit of 500 Mbit/s is.

Werken in de cloud

Om te werken in de cloud is een goede internetverbinding cruciaal. Welke verbinding u kiest hangt af van het gebruik en van de locatie waar u bent gevestigd. De opties (glasvezel, koper, DSL, etc) zijn bovenaan deze pagina te vinden. Veel klanten kiezen tegenwoordig voor glasvezel, omdat de cloud diensten steeds meer bandbreedte vragen. Of u nu werkt in een private, public of hybride cloud, een hoge up- en download snelheid wordt steeds noodzakelijker. Wij zorgen ervoor dat alle verbindingen veilig worden gelegd zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over beschikbaarheid en aanleg.

Ga direct naar:
Zakelijk glasvezel
Dark Fiber.
Zakelijk ADSL/VDSL

Benieuwd naar onze oplossingen?

Veelgestelde vragen:
Waarom is zakelijk internet duurder?

Referenties
Postcode check

Doe nu onze postcode check & bekijk alle mogelijkheden op uw locatie

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

© 1994 - 2017 DataWeb B.V.

Navigatie