Wij garanderen 99,9% uptime Wij garanderen 99,9% uptime
Altijd & overal Altijd & overal
Persoonlijke begeleiding van A tot Z Persoonlijke begeleiding van A tot Z
Specialist in zakelijk glasvezel Sinds 1994

Redundantie

  • Altijd online met redundante internetverbinding
  • Meest betrouwbare provider in Nederland
  • 10 Mbit/s tot 10 Gbit/s

Doe de Postcode Check

Bekijk de mogelijkheden op jullie locatieLeveren we op jullie locatie?
Doorwerken bij storing

Twee aansluitingen

Redundant internet - Redundantie voor bedrijven waarbij verbindingsuitval onacceptabel is.Een Redundante-aansluiting is een aansluiting die met minstens twee glasvezelkabels via verschillende trajecten wordt gerealiseerd.

Het doel hiervan is om de beschikbaarheid van de aansluiting en de dienstverlening die daarover plaats vindt, te verhogen. Als er bijvoorbeeld één kabel wordt beschadigd kan alle dienstverlening via de tweede kabel blijven doorgaan.

Antwoord op uw vraag

Wij geven u graag advies

LEVERBAAR VANAF € 260 PER MAAND

Toepassingen redundante aansluiting

Tussen opstappunten

Redundantie zorgt voor een hogere beschikbaarheid van uw internetverbinding. Daarom is het goed te weten dat het DataWeb-netwerk voor het overgrote deel redundant is uitgevoerd tussen onze apparatuur op de verschillende opstappunten naar de klantlocatie. Dit betekent dat als er een storing op een glasvezelkabel tussen onze apparatuur optreedt, in de meeste gevallen al het verkeer over de getroffen verbinding omgeleid kan worden via een tweede, redundante verbinding. Hierdoor merken onze klanten weinig tot niets van eventuele storingen.

Naar klantlocatie

De zakelijk glasvezelverbindingen van het netwerk naar klantlocaties toe zijn standaard niet redundant. Is het mogelijk dat een bedrijfsvestiging toch redundant aangesloten wordt? Jazeker, dit is mogelijk. Dit moeten dan ook twee glasvezelverbindingen zijn die niet via hetzelfde traject en buizen onder de grond lopen, anders kan een graafmachine immers met één actie beide kabels beschadigen. Hierbij worden de glasvezels op verschillende punten het pand binnengebracht en hebt u tevens de keuze om de bijbehorende CPE’s dubbel uitgevoerd te krijgen.

Back-up

Een automatische back-up internetverbinding zorgt ervoor dat alles blijft werken zodra de hoofdverbinding in storing gaat. De perfecte oplossing voor elke bedrijf. We kunnen de uptime verhogen doordat we gebruik maken van verschillende netwerken. Als een van de netwerken een storing heeft, switchen we automatisch naar het andere netwerk. Zo is uw bedrijf niet afhankelijk van de betrouwbaarheid van één netwerk.

Doe de Postcode Check

Bekijk de mogelijkheden op jullie locatieLeveren we op jullie locatie?
RET
Goossens wonen en slapen
Bakker Van Maanen
Davanti Nederland
Havensteder
Croonwolter&dros | TBI
NETWERKOPLOSSINGEN VOOR ELK BEDRIJF

AANVULLENDE DIENSTEN

EEN INTERNETVERBINDING. ALTIJD EN OVERAL

Onze verbindingen

heeft u een vraag? neem contact op
bel ons voor al uw vragen 070 381 92 18
e-mail specifieke wensen sales@dataweb.nl
elke werkdag bereikbaar Start chat
[gravityform id="1" title="false" description="false"]