Microsoft Azure ExpressRoute


Een directe verbinding met Microsoft Azure ExpressRoute is de oplossing wanneer u veel data verstuurt of wanneer u data veilig binnen uw eigen netwerk wilt houden. DataWeb maakt dit voor u mogelijk.
  

Ethernet referentie Rabobank“DataWeb is al jaren de partij die onze verbindingen levert en onderhoudt. Twee jaar geleden zijn we een test gestart waarbij we een aantal databases hebben verplaatst naar Azure. Deze test is zo goed bevallen dat we hier een permanente oplossing van hebben gemaakt. Echter, daardoor werd het belang van de verbinding veel groter. DataWeb heeft de opties voor ons uitgezocht. In korte tijd lag er een voorstel en een paar weken later was de verbinding gerealiseerd. We werken nu een half jaar zonder problemen met de verbinding. Echt super!” – Jan

Verbindingen betrouwbaar, snel en veilig maken

Met Azure Expressroute kunt u een private verbinding realiseren tussen Microsoft Azure en uw eigen locatie of co-locatie. Deze verbinding is sneller, betrouwbaarder en vele malen veiliger dan een open verbinding over het internet. Zo kunt u optimaal gebruik maken van de mogelijkheden die Azure biedt.
  

Ethernet referentie Adidas“Als je goede service wilt, moet je bij DataWeb zijn.
Als ik bel, wordt ik snel geholpen zodat ik snel weer verder kan!”
– Mark

  

Hoe werkt het?

Microsoft heeft een (Engelse) instructievideo beschikbaar gesteld. Waarin u een beeld kan krijgen van de oplossing.

Wij zijn een onafhankelijke exchange provider

Als u de verbinding via DataWeb afsluit bent u niet afhankelijk van de cloud leverancier (Microsoft in dit geval). Als onafhankelijke exchange provider bieden we altijd een stabiele en betrouwbare verbinding zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken.

Hoge snelheid gegarandeerd (tot 10 Gb/s)

Met een directe verbinding garanderen wij de snelheid van uw verbinding. Wij leveren verbindingen tot 10 Gb/s. Afhankelijk van uw behoefte stellen we een passend voorstel voor u op.

DataWeb denkt graag met u mee

DataWeb bied flexibele oplossingen waarbij we meedenken met onze klanten om zo de beste oplossing te leveren. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over de mogelijkheden.

Vraag informatie aan

Referenties
Postcode check

Doe nu onze postcode check & bekijk alle mogelijkheden op uw locatie

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

© 1994 - 2017 DataWeb B.V.

Navigatie