IP-VPN netwerk DataWeb

IP-VPN | Zorgeloos koppelen van hoofdkantoor met vestigingen

DataWeb Ethernet IP-VPN koppelt uw hoofdkantoor, vestigingen en thuiswerkers veilig aan elkaar. Hierdoor ontstaat één betrouwbaar, kosteneffectief communicatienetwerk voor data en spraak (VoIP). Met een bandbreedte t/m 10 Gbit/s bij ethernet over glasvezel biedt Ethernet IP-VPN uw medewerkers de mogelijkheid altijd en overal te kunnen werken. U maakt zo optimaal gebruik van mensen, tijd en energie.

IP VPN afgestemd op uw wensen

Onze IP VPN netwerken zijn volledig onafhankelijk van het type verbinding/infrastructuur. Daardoor kan altijd de gewenste capaciteit en “aansluiting” gerealiseerd worden. De meest gebruikte verbindingen zijn Glasvezel, Radio en ethernet over koper.

 

 

Volledig gesloten bedrijfsnetwerk

Voor steeds meer bedrijven wordt het belangrijk om een volledig gesloten (virtueel) netwerk te realiseren. DataWeb kan dit voor u realiseren door gebruik te maken van ons eigen netwerk (MPLS). Bij veel klanten is er op één locatie een lokale break-out met internettoegang. Zo worden kosten bespaard op de internetverbinding en kan data veiliger worden verstuurd binnen het eigen netwerk.

Hieronder is een schematische weergave te zien van een IP-VPN infrastructuur met lokale internet break-out.

IP-VPN gesloten netwerk

Een schaalbare en veilige oplossing

Een voordeel van een IP-VPN netwerk is dat de oplossing eenvoudig schaalbaar is. Heeft u bijvoorbeeld thuiswerkplekken, een extra interne server, een extern datacenter of een nieuwe vestiging (in het buitenland) die u wilt koppelen, dan kunt u deze eenvoudig toevoegen aan het netwerk. Aangezien de data niet over het openbare internet gaat, heeft u direct een veilige oplossing.

Kosten IP VPN

ip vpn kostenDe kosten van IP VPN zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan:

  • De ligging van het kantoor
  • Snelheid
  • Overbooking
  • Beschikbaarheid
  • SLA en
  • De looptijd van het contract

De onderliggende verbinding (bv. koper, glasvezel of radio) is volledige vrij te kiezen.

Gesloten verbinding Azure en AWS

DataWeb biedt gesloten verbindingen aan met alle grote cloudplatformen van Microsoft en Amazon (Azure en AWS). Daarmee koppelen we uw externe datacenter eenvoudig aan uw bestaande IP-VPN netwerk. Wij zijn een onafhankelijke exchange provider waardoor u niet afhankelijk bent van de cloud leverancier voor uw verbinding. Bovendien kunnen we hoge snelheden realiseren binnen onze bestaande infrastructuur. Lees hier meer over VPN verbindingen met Azure en AWS.

Neem contact met ons op voor meer informatie en vraag naar de bestaande referenties.

23-2-2016

Referenties
Postcode check

Doe nu onze postcode check & bekijk alle mogelijkheden op uw locatie

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

© 1994 - 2017 DataWeb B.V.

Navigatie