Wij garanderen 99,9% uptime Wij garanderen 99,9% uptime
Altijd & overal Altijd & overal
Persoonlijke begeleiding van A tot Z Persoonlijke begeleiding van A tot Z
Zakelijk netwerk provider Sinds 1994

MPLS - Betrouwbaar gesloten netwerk

  • Koppel meerdere providers in uw MPLS/VPLS netwerk
  • Meest betrouwbare provider in Nederland
  • We denken mee over uw technisch ontwerp

Doe de Postcode Check

Bekijk de mogelijkheden op jullie locatieLeveren we op jullie locatie?
Optimale zekerheid voor bedrijfskritische processen

Gesloten MPLS netwerk

Multiprotocol Label Switching (MPLS) is een betrekkelijk nieuwe communicatietechnologie die nauw verwant is aan IP-switching. Met MPLS komen nieuwe functionaliteiten beschikbaar voor IP-netwerken die voorheen niet of zeer moeizaam te realiseren waren. Het is dan ook niet verwonderlijk dat MPLS steeds bekender wordt en meer en meer ingezet wordt als dé nieuwe standaard voor grote multimediale IP-netwerken. Uitgebreide informatie is te lezen in ons artikel: wat is MPLS?

Antwoord op uw vraag

Wij geven u graag advies

BESPAAR KOSTEN EN VERHOOG BEVEILIGING VAN UW VERBINDING

VOLLEDIG GESLOTEN BEDRIJFSNETWERK

Locatie

We sluiten elke locatie aan op uw MPLS/VPLS netwerk. Zowel voor kritische locaties als uitwijklocaties verzorgen we (internet)verbindingen. Zo kunt u zich richten op uitrol en beheer van het netwerk. Wij regelen de rest.

Virtuele tunnels

De switching functionaliteit wordt binnen MPLS gerealiseerd door het invoegen van een of meerdere ‘Labels’ tussen de standaard datalink laag (bijvoorbeeld HDLC of Ethernet) en netwerk laag headers. Hierdoor worden door het MPLS-netwerk verschillende virtuele ‘Tunnels’ gecreëerd, elk met een unieke identificatie. Labels worden toegevoegd (en weer verwijderd) aan de randen van het MPLS-netwerk. Voor gekoppelde netwerken is dit labelswitching volledig transparant en gedraagt het netwerk zich als een standaard IP-netwerk.

Betrouwbaarheid

MPLS wordt door DataWeb ingezet bij het koppelen van grote bedrijfsnetwerken, om zo Virtual Private Networks (VPN) te realiseren. MPLS VPN dient daarbij vaak als middel om oudere VPN-technieken zoals ATM en Frame Relay samen te laten werken. Met onze ervaring zorgen we voor een betrouwbaar netwerkontwerp dat voorbereid is op de toekomst.

MPLS VPN
Een schaalbare en veilige oplossing

ALTIJD EN OVERAL VERBINDING

MPLS vs IP-VPN

Een aantal voordelen van een MPLS VPN netwerk ten op zichte van een IP-VPN netwerk zijn:

  • Meer Quality-Of-Service (QoS) mogelijkheden; In een MPLS netwerk heeft u volledige controle over de manier waarop VPN pakketten worden verstuurd over alle hardware en communicatiepaden.
  • Eenvoudiger management; Bij een IP-VPN oplossing beheert u vaak zelf de hardware aan het einde van de verbinding. Bij MPLS ligt dit veelal bij de carriers.
  • Beter beveiligingsmanagement; Het VPN netwerkverkeer is logisch gescheiden van ander type verkeer dmv de MPLS labels. Dit maakt het eenvoudiger om de beveiliging van het netwerk te regelen.

Werken in de Cloud

Private cloud is de laatste jaren enorm populair geworden. Er zijn daardoor tal van aanbieders ontstaan die u private cloud oplossingen aanbieden. Voor grotere organisaties zijn bij deze oplossingen twee zaken van belang: 1) de verbinding met het datacenter 2) de verbindingen tussen meerdere vestigingen. Wij regelen dit voor u.

Snel netwerk

MPLS technologie zorgt voor meer snelheid. Het brengt intelligentie in het netwerk door onderscheid te maken tussen verschillende data types die verstuurd worden binnen het netwerk. Daardoor is het met name geschikt voor het gebruik van bedrijfskritische applicaties en data die (wereldwijd) op een veilige manier dienen te worden verspreid. Door hogere prioriteiten toe te kennen aan belangrijke applicaties wordt de snelheid van werken geoptimaliseerd.

Doe de Postcode Check

Bekijk de mogelijkheden op jullie locatieLeveren we op jullie locatie?
Adidas
ABN AMRO
Anne Frank Stichting
KPMG
RET
Goossens wonen en slapen
NETWERKOPLOSSINGEN VOOR ELK BEDRIJF

AANVULLENDE DIENSTEN

EEN INTERNETVERBINDING. ALTIJD EN OVERAL

Onze verbindingen

heeft u een vraag? neem contact op
bel ons voor al uw vragen 070 381 92 18
e-mail specifieke wensen sales@dataweb.nl
elke werkdag bereikbaar Start chat
[gravityform id="1" title="false" description="false"]