Specialist in zakelijk glasvezel
99,9% uptime garantie 99,9% uptime garantie
Gegarandeerde bandbreedte Gegarandeerde bandbreedte
24/7 support bij verstoringen 24/7 support bij verstoringen

Zakelijk breedband dat meegroeit met uw ambities

 • De hoogste garanties
 • Snelste levertijd
 • Elke bandbreedte leverbaar
Doe de Postcode Check

Bekijk de mogelijkheden op jullie bedrijfslocatie  Leveren we op jullie locatie?

  DataWeb heeft zich in de afgelopen 10 jaar als zeer betrouwbare en belangrijke partner bewezen. Ze hebben ontzettend veel kennis in huis en zijn altijd bereid om die kennis aan te wenden om met ons te sparren over opzet van verbindingen.

  Arjan Dogterom - Head of IT Davanti Nederland

  De kundigheid en servicegerichtheid van de medewerkers en de snelheid van acteren zijn als zeer prettig ervaren en doet ons sterken in de gedachte dat we nog steeds een goede partner hebben in DataWeb!

  Vinod Ramlakhan - Business Information Manager Moneyou

  DataWeb, dé spin in het web. Kundig, communicatief sterk, meedenkend, gedreven, flexibel en vooral een betrouwbare partner! DataWeb weet altijd de juiste oplossing te leveren voor onze 25 vestigingen.

  Dennis Wennekers - Service Delivery Manager Nabuurs
  Udens College
  ANWB
  Crocs
  Red Bull
  VolkerWessels
  VolkerRail
  Razendsnel en betrouwbaar zakelijk internet

  Zakelijk breedband

  Zakelijke breedband verbindingen vormen de basis voor optimale bereikbaarheid van uw organisatie voor klanten, leveranciers en partners. Naarmate steeds meer van uw diensten digitaal worden geleverd en meer apparaten verbonden zijn met het internet, groeit de afhankelijkheid van goed functionerend zakelijk breedband. Dit is precies waar DataWeb in voorziet. Wij adviseren u uitgebreid over de optimale snelheid en bieden ondersteuning in het netwerkontwerp zodat deze toekomstbestendig is en eenvoudig te managen.

  Wat is zakelijk breedband?

  Zakelijk breedband (ook wel broadband) is een term die wordt gebruikt voor een snelle verbinding met het internet en/of tussen netwerken. Het woord ‘breed’ in breedband duidt op de hoeveelheid data die tegelijkertijd gedownload kan worden. Kabel, ADSL en zakelijk glasvezel zijn populaire breedbandsystemen.

  Ook uw bedrijf kan profiteren van de voordelen van zakelijk breedband. Bij DataWeb weet u zeker dat het netwerk aansluit op uw wensen. Dat heeft alles te maken met onze persoonlijke aanpak en garantie op kwaliteit. Samen kijken we naar uw behoeften, nu en in de toekomst. Met als resultaat een netwerk met de hoogste zakelijke garanties waarmee u vooruit kunt en te allen tijde meegroeit met uw ambities.

   

  Doe de postcodecheck

  Snelheden tussen 10 Mbit/s en 100 Gbit/s Snelheden tussen 10 Mbit/s en 100 Gbit/s
  AGegarandeerde bandbreedte (1:1) Gegarandeerde bandbreedte (1:1)
  Beschikbaarheid van 99,9% Beschikbaarheid van 99,9%
  24/7 support bij verstoringen 24/7 support bij verstoringen
  Breedband met de hoogst mogelijke zakelijke garanties

  DataWeb verzorgt uw connectiviteit

  Specialist sinds 1994

  DataWeb levert sinds 1994 dataverbindingen en is daarmee één van de eerste en oudste onafhankelijke Internet Service Providers van Nederland.

  Altijd en overal

  DataWeb gaat geen uitdaging uit de weg. Onder het motto ‘altijd en overal’ zorgen we ervoor dat er altijd een netwerkoplossing wordt gemaakt.

  Maatwerk design

  Met heldere communicatie, flexibiliteit, hoge garanties en jarenlange ervaring leveren we totaaloplossingen op maat voor toekomstbestendige organisaties.

  De vraag naar bandbreedte groeit exponentieel

  Verbindingen die vorige week nog snel genoeg waren, kunnen vandaag alweer tekortschieten. Door intensiever gebruik van de werkomgeving met meer data-uitwisseling of doordat nieuwe digitale oplossingen in gebruik zijn genomen. Vooral de opmars van werken in de cloud (bijvoorbeeld met Office 365 en Google Docs of Microsoft OneDrive), Unified Communications (UC) toepassingen (zoals video-vergaderen) en online back-ups zorgen dat de vraag naar bandbreedte exponentieel blijft toenemen. Met name op het moment dat er even géén verbinding is en uw bedrijfsprocessen worden onderbroken, wordt het belang van een stabiel netwerk met voldoende bandbreedte écht goed duidelijk.

   

  Zakelijk breedband vormt een toekomstbestendige basis

  Om uw continuïteit te waarborgen, is het verstandig om goed vooruit te kijken naar het bestaande en verwachte dataverbruik van uw organisatie. Het realiseren van nieuwe toepassingen zou eigenlijk moeten beginnen bij het waarborgen van verbindingen met voldoende snelheid. Zo kunt u steeds tijdig voorsorteren op de verwachte en gewenste performance van de werkomgeving. Dat gebeurt vaak nog niet, terwijl het eigenlijk heel eenvoudig is.

  De vereiste breedbandcapaciteit verschilt per organisatie en die hoeveelheid neemt meestal jaarlijks toe. Bedenk daarom goed welke ontwikkelingen voor uw organisatie belangrijk zijn en welke invloed ze hebben op de benodigde capaciteit. Hoe ontwikkelt het werken in de cloud zich? Hoe belangrijk is flexibel werken? Wat wilt u met de verbindingen tussen vestigingen? Wilt u een redundante verbinding die altijd intact blijft, ook als een graafmachine per ongeluk ergens een glasvezelkabel raakt? Het is goed om even stil te staan bij dit soort vragen. DataWeb helpt u hier graag bij.

   

  Doe de postcodecheck

  Doe de Postcode Check

  Bekijk de mogelijkheden op jullie bedrijfslocatie   Leveren we op jullie locatie?
   Een internetverbinding. Altijd en overal.

   Onze verbindingen

   Netwerkoplossingen voor elk bedrijf

   Onze diensten

   Doe de Postcode Check

   Bekijk de mogelijkheden op jullie bedrijfslocatie    Leveren we op jullie locatie?
    National Geographic
    ABN AMRO
    Teijin
    Vattenfall
    UTS
    Landal Greenparcs
    heeft u een vraag? neem contact op
    bel ons voor al uw vragen 070 381 92 18
    e-mail specifieke wensen sales@dataweb.nl
    elke werkdag bereikbaar Start chat
    plan een Adviesgesprek