VPN verbinding cloudplatformen (Azure, AWS en Google Cloud)

DataWeb levert veilige VPN verbindingen voor alle grote cloudplatformen zoals Microsoft Azure, Amazon AWS en Google Cloud Platform). Zo creëert u uw eigen privé netwerk waarbij er geen data over een open internetverbinding wordt verstuurd. Het koppelen van de dataserver aan de infrastructuur op uw locatie of in een co-locatieomgeving wordt hiermee erg eenvoudig.
EspressRoute Direct Connect

Hoe werkt een directe netwerkverbinding (WAN) met Azure, AWS of Google Cloud?

Hieronder leggen we in het kort uit hoe u via een bestaande, openbare internet verbinding een cloudplatform koppelt aan uw netwerk. Vervolgens laten we zien hoe dit zou zijn met een particuliere (WAN) verbinding.

Punt-Punt VPN (de bestaande verbinding)

Een punt-punt VPN verbinding is een particuliere en beveiligde verbinding over het openbare Internet. Deze optie biedt u de mogelijkheid om u netwerk uit te breiden via virtuele netwerk(en) binnen Azure. Een dergelijke verbinding is vaak goed beveiligd door de VPN tunnel.

Een nadeel van deze verbinding is dat alle data over het openbare Internet wordt verstuurd. Wat betekent dat de bandbreedte en stabiliteit van de verbinding aan veel variabelen onderhevig is. Denk bijvoorbeeld aan het aantal ISPs en landen waar uw verbinding tussen moet schakelen. Een ander nadeel is vooral bij grotere bedrijven van toepassing. Dan zal het grootste deel van het verkeer via één vestiging (Site A) lopen waardoor hier een bottleneck kan ontstaan.
 

Azure ExpressRoute, AWS Direct Connect, Cloud Interconnect

Microsoft, Amazon en Google bieden een particuliere netwerkverbinding aan met de cloud services. Daarmee is het mogelijk om Azure, AWS of Google Cloud Platform aan een WAN (IP-VPN / MPLS) toe te voegen. Uw cloud services worden zo beschikbaar zoals andere vestigingen in het netwerk.
EspressRoute Direct Connect AWS IP-VPN MPLS WAN
  
DataWeb zorgt voor deze netwerkverbinding zodat u zich kan richten op de configuratie van uw hybride cloud.

Onafhankelijk van cloudplatform

De verbinding is volledig onafhankelijk van het cloudplatform. U heeft dus alle vrijheid bij het kiezen van het platform.

Microsoft Azure cloud platformMicrosoft biedt het cloudplatform Azure aan. Hiermee is het mogelijk om moderne website en webtoepassingen te implementeren en schalen, SQL database-as-a-service te beheren of machine learning toe te passen. Daarmee biedt Azure het volledige pakket aan van cloud computing services, van infrastructure-as-a-service (IaaS) tot volledig gemanagede Platform-as-a-service (PaaS).

Via een ExpressRoute verbinding maakt DataWeb het mogelijk om Azure direct en gesloten te verbinden met uw eigen WAN (IP-VPN / MPLS). Wij vertellen u graag meer over onze verbindingsmogelijkheden.

Vraag informatie aan

Amazon AWSAmazon AWS biedt een breed scala aan cloud infrastructuur en platform services. Maakt u gebruik van virtuele servers, cloud opslag, of database hosting op AWS servers. Met DataWeb koppelt u uw AWS server zonder problemen aan uw eigen bedrijfsnetwerk (WAN). Wij regelen alles voor u zodat u geen verbindingen hoeft om te leggen en eenvoudig het netwerk kan configureren.

Via een Direct Connect verbinding maakt DataWeb het mogelijk om AWS direct te verbinden met uw eigen WAN (IP-VPN / MPLS). Wij vertellen u graag meer over onze verbindingsmogelijkheden.

Vraag informatie aan

Google cloud platformHet Google Cloud Platform is het alternatief voor Azure en AWS. Google biedt de eigen infrastructuur onder andere aan voor extra rekenkracht, cloud opslag, cloud SQL en voorspellings API´s. Met een directe verbinding zorgt DataWeb voor een beveiligde en snelle prive verbinding. Zodat u één gesloten netwerk krijgt.

Wij vertellen u graag meer over onze verbindingsmogelijkheden.

Vraag informatie aan

Wij zijn een onafhankelijke exchange provider

Als u de verbinding via DataWeb afsluit bent u niet afhankelijk van de cloud leverancier (Microsoft, Amazon of Google). Als onafhankelijke exchange provider bieden we altijd een stabiele en betrouwbare verbinding zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken.

Hoge snelheid gegarandeerd (tot 10 Gb/s)

De snelheid van de verbinding is volledig af te stemmen op uw eigen wensen, van 10Mb/s up- en download tot 10 Gb/s. Wanneer u meer data wilt versturen dan schalen wij de verbinding eenvoudig met u mee. Wilt u verzekerd zijn van een hoge snelheid? Dan raden we een glasvezelverbinding aan. Meer informatie hierover vindt u op onze pagina over zakelijk glasvezel.

Zeer eenvoudig configuratie in uw eigen IP-VPN / MPLS netwerk

hybrid-applications
DataWeb heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het aanleggen en onderhouden van IP-VPN en MPLS netwerken (ofwel gesloten netwerk). Wij onderscheiden ons door alles voor u te regelen zodat via een eenvoudige configuratie het cloudplatform aan uw eigen IP-VPN of MPLS netwerk koppelt. Het is net alsof u een extra vestiging toevoegt.

Lagere kosten voor bandbreedte gebruik

Door de punt-punt verbinding (site-to-site) betaalt u niet meer los voor de data die over het openbare internet wordt verstuurd. Hierdoor heeft u veel lagere kosten voor het bandbreedte gebruik. Besparingen kunnen oplopen tot 50%.

Wat zijn de kosten voor de verbinding?

De kosten voor de VPN verbinding zijn volledig afhankelijk van uw eigen wensen. Deze bespreken we graag met u zodat we een passend voorstel op maat kunnen maken. Prijzen kunnen namelijk variëren van € 400 per maand tot enkele duizenden euro’s. Naast de DataWeb verbinding heeft u ook kosten bij Amazon en Microsoft.

Vraag informatie over prijzen aan

Veilige en zeer betrouwbare verbinding (99,9% beschikbaarheid)

DataWeb levert standaard met een SLA met 99,9% beschikbaarheid. Zo bent u verzekerd van een stabiele en betrouwbare verbinding met uw cloudplatform en blijven bedrijf kritische processen ten alle tijden werken.

DataWeb denkt graag met u mee

DataWeb bied flexibele oplossingen waarbij we meedenken met onze klanten om zo de beste oplossing te leveren. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over de mogelijkheden.

Vraag informatie aan

Referenties
Postcode check

Doe nu onze postcode check & bekijk alle mogelijkheden op uw locatie

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

© 1994 - 2017 DataWeb B.V.

Navigatie