Specialist in zakelijk glasvezel
99,9% uptime garantie 99,9% uptime garantie
Gegarandeerde bandbreedte Gegarandeerde bandbreedte
24/7 support bij verstoringen 24/7 support bij verstoringen

Virtual routing and forwarding (VRF)

Een stabiel en veilig netwerk voor iedere onderneming
 • Eenvoudig segmenteren van netwerkpaden
 • Meerdere routertabel instanties tegelijk actief
 • Partner die met u meedenkt
Doe de Postcode Check

Bekijk de mogelijkheden op jullie bedrijfslocatie  Leveren we op jullie locatie?

  DataWeb, dé spin in het web. Kundig, communicatief sterk, meedenkend, gedreven, flexibel en vooral een betrouwbare partner! DataWeb weet altijd de juiste oplossing te leveren voor onze 25 vestigingen.

  Dennis Wennekers - Service Delivery Manager Nabuurs

  De kundigheid en servicegerichtheid van de medewerkers en de snelheid van acteren zijn als zeer prettig ervaren en doet ons sterken in de gedachte dat we nog steeds een goede partner hebben in DataWeb!

  Vinod Ramlakhan - Business Information Manager Moneyou

  DataWeb heeft zich in de afgelopen 10 jaar als zeer betrouwbare en belangrijke partner bewezen. Ze hebben ontzettend veel kennis in huis en zijn altijd bereid om die kennis aan te wenden om met ons te sparren over opzet van verbindingen.

  Arjan Dogterom - Head of IT Davanti Nederland
  Vattenfall
  Zivver
  Nabuurs
  Bakker Van Maanen
  Hitachi
  Knauf
  DE MEEST BETROUWBARE NETWERKPROVIDER

  Wat is VRF?

  Virtual Routing and Forwarding (VRF) is een techniek die het mogelijk maakt om op hetzelfde moment meerdere instanties van een routeringstabel in dezelfde router actief te laten zijn. Hierdoor wordt het mogelijk om netwerkpaden te segmenteren zonder hiervoor verschillende routers aan te schaffen. VRF verbetert de beveiliging van het netwerk, omdat het verkeer automatisch wordt gescheiden. DataWeb maakt gebruik van deze techniek om afzonderlijke VPNs te realiseren voor haar klanten.

   

  Eenvoudige tot volledige implementatie

  VRF kan op verschillende manieren worden geïmplementeerd. Afhankelijk van het gewenste resultaat, bepaalt DataWeb in welke mate VRF geïmplementeerd zal worden.

  Bij een eenvoudige implementatie acteert elke router in het netwerk als een punt-punt verbinding. Deze verbinding is eenvoudig te implementeren en is daarom geschikt voor midden- en kleinbedrijf. Echter, het is niet schaalbaar en daarom minder geschikt voor het grootbedrijf.

  Bij een volledige implementatie wordt gebruik gemaakt van IP-VPN (of MPLS) netwerken. Het kernnetwerk is daarbij verantwoordelijk voor het versturen van de data tussen VRF instanties op de hoekpunten van het netwerk. DataWeb heeft uitgebreide ervaring met de implementatie van dergelijke technieken en denkt mee met de klant om deze zo optimaal mogelijk in te zetten.

  Benieuwd naar de mogelijkheden van VRF voor jullie organisatie?

  Antwoord op uw vraag

  Wij geven u graag advies

  Doe de Postcode Check

  Bekijk de mogelijkheden op jullie bedrijfslocatie   Leveren we op jullie locatie?
   Honderden tevreden klanten gingen je al voor

   Hier doen we het voor

   “Een mooie oplossing waar alle partijen tevreden mee zijn”

   Vanuit onze klant was de vraag gekomen om een directe verbinding te leggen tussen de twee locaties van deze klant en onze SAP-hosting oplossing. DataWeb heeft een mooie oplossing bedacht waar alle partijen tevreden mee zijn. De communicatie met DataWeb loopt zeer soepel, e-mail wordt vaak binnen enkele minuten beantwoord op een duidelijke en professionele manier. De oplossing is succesvol geïmplementeerd, binnen de vooraf afgesproken oplevertermijn, tot ieders volle tevredenheid.

   Arthur Frank - SAP Basis Consultant Delaware
   “Alle flexibiliteit en zekerheid die wij nodig hebben”

   Ik ervaar onze samenwerking met DataWeb erg prettig. Bij technisch contact word je direct goed geholpen en in overleg is er heel veel maatwerk mogelijk waar beide partijen tevreden mee zijn. De mogelijkheid om zelf via BGP te adverteren en de aanvraag die DataWeb heeft gedaan voor ons eigen IPv6 Provider Independent subnet geven ons alle flexibiliteit en zekerheid die wij nodig hebben. Het fijne aan onze huidige verbinding is dat we een groeipad hebben die bij wijze van een telefoontje in gang gezet kan worden indien er behoefte is aan een hogere bandbreedte.

   Joey Aben - Systeem- en Netwerkbeheerder Udens College
   “Betrouwbare verbinding is een must have”

   Een betrouwbare dataverbinding is voor Nabuurs een must have. Omdat we bij alle andere vestigingen positieve ervaringen hebben met DataWeb, is ook voor ons nieuwe hoofdkantoor gekozen voor DataWeb als connectivity partner.

   Tjebbe Nabuurs - Managing Director Nabuurs
   “Een partner waar je écht op kunt rekenen!”

   DataWeb bewijst al bijna 10 jaar een zeer betrouwbare partner te zijn die met haar klanten meedenkt en over ruime kennis en expertise beschikt. Snelle service, korte lijnen en een uitstekend netwerk met een uptime die de 99,9% SLA ver overstijgt. DataWeb levert alle internet en IP-VPN verbindingen tussen onze 2 kantoor vestigingen en colocaties. Ik kan DataWeb van harte aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar een partner waar je écht op kunt rekenen!

   Jelle Post - Netwerk-/systeembeheerder ZorgDomein
   “Kwalitatief zeer stabiele verbindingen”

   Onlangs hebben wij als ANWR-GARANT de overstap gemaakt naar DataWeb. Tijdens en na twee succesvolle overgangen van verbindingen heeft DataWeb aangetoond een betrouwbare en professionele partner te zijn met het succesvol opleveren van kwalitatief zeer stabiele verbindingen. Wij kijken dan ook graag uit naar een verdere samenwerking in de toekomst.

   Simon van de Kempe ANWR-Garant
   “Al jarenlang een betrouwbare partner”

   De samenwerking tussen DataWeb en mij (bij diverse bedrijven) gaat terug tot het begin van de jaren 90 van de vorige eeuw. Al die jaren zijn zij voor mij, en voor de bedrijven waarvoor ik werkzaam ben, een betrouwbare partner gebleken. Of het nu gaat om het leveren van verbindingen op lastige plaatsen of het meedenken bij hosting/colocatie, altijd kan je met je vragen bij de medewerkers van DataWeb terecht. En zijn er een keer verstoringen, dan worden deze vlug opgepakt en afgehandeld. 100% klanttevredenheid is voor veel bedrijven een utopie, maar DataWeb weet het aardig te benaderen.

   Marcel Kouwenberg, Hoofd ICT Leeuwendaal
   “Ze hebben ontzettend veel kennis in huis”

   DataWeb heeft zich in de afgelopen 10 jaar als zeer betrouwbare en belangrijke partner bewezen. Ze hebben ontzettend veel kennis in huis en zijn altijd bereid om die kennis aan te wenden om met ons te sparren over opzet van verbindingen. Schakelen wanneer er changes of vragen zijn gaat super snel en je krijgt altijd iemand aan de lijn die je kan helpen.

   Arjan Dogterom - Head of IT Davanti Nederland
   “Een kundige en servicegerichte partner”

   Ik heb de samenwerking met DataWeb als plezierig ervaren. De kundigheid en servicegerichtheid van jullie medewerkers en snelheid van acteren zijn als zeer prettig ervaren en doet ons sterken in de gedachte dat we nog steeds een goede partner hebben in DataWeb!

   Vinod Ramlakhan - Business Information Manager Moneyou
   Netwerkoplossingen voor elk bedrijf

   Onze diensten

   Een internetverbinding. Altijd en overal.

   Onze verbindingen

   Doe de Postcode Check

   Bekijk de mogelijkheden op jullie bedrijfslocatie    Leveren we op jullie locatie?
    Havensteder
    ANWR-Garant
    Heerema
    Cruise Port Rotterdam
    De Zonnebloem
    Knauf
    heeft u een vraag? neem contact op
    bel ons voor al uw vragen 070 381 92 18
    e-mail specifieke wensen sales@dataweb.nl
    elke werkdag bereikbaar Start chat
    plan een Adviesgesprek