Specialist in zakelijk glasvezel
99,9% uptime garantie 99,9% uptime garantie
Gegarandeerde bandbreedte Gegarandeerde bandbreedte
24/7 support bij verstoringen 24/7 support bij verstoringen

DataWeb wint Computable Awards 2020 in categorie ‘Services’

Tijdens de live-uitzending van de Computable Awards 2020 heeft DataWeb de ‘oeuvre’-nominatie in de categorie ‘Services’ weten te verzilveren. Vanuit het Scala Theater bij Jaarbeurs in Utrecht werden de winnaars bekend gemaakt. Computable-hoofdredacteur Sander Hulsman kwam de award persoonlijk uitreiken op het kantoor van DataWeb in Voorburg. DataWeb dong samen met negen anderen mee naar de prestigieuze prijs in de categorie ‘Services’.

DataWeb wint Computable Awards 2020 - Categorie Services

Computable Awards

De Computable Awards zijn een van de belangrijkste ICT-prijzen van Nederland. De prijzen worden uitgereikt aan bedrijven, projecten en personen die zich in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden. De winnaars worden bepaald door een onafhankelijke jury en de lezers van Computable. Er zijn prijzen te vergeven in diverse categorieën, waaronder ‘Hardware & Infrastructuur’, ‘Iaas & Paas’ en ‘Grootzakelijk project van het jaar’. Met 22,22% van de stemmen realiseerde DataWeb de hoogste gemiddelde eindscore en won van negen mede-genomineerden, waaronder de twee grote spelers in de markt: Hewlett Packard Enterprise en Colt Technology Services.

 

Specialist in zakelijke verbindingen sinds 1994

Het vermogen van DataWeb om sinds 1994 blijvend in te spelen op de ontwikkelingen in de veranderende markt, was reden genoeg voor de algemene jury van de Computable Awards om DataWeb te nomineren voor het gehele ‘oeuvre’ aan dienstverlening. Kwaliteit, betrouwbaarheid en een langetermijnrelatie met de klant zijn voor DataWeb de belangrijkste uitgangspunten. Deze werkwijze heeft ervoor gezorgd dat de grote klanten als Walibi, Red Bull en VolkerWessels al jaren op DataWeb vertrouwen.

 

DataWeb verzorgt uw connectiviteit

Op zoek naar een zakelijke verbinding voor uw organisatie? Met heldere communicatie, flexibiliteit, hoge garanties en jarenlange ervaring levert DataWeb totaaloplossingen op maat voor toekomstbestendige organisaties. Neem gerust contact op via sales@dataweb.nl of bel 070 381 92 18.

 

Over: Rico Wisman

Bio: Sinds 1994 ben ik als manager werkzaam bij DataWeb, onafhankelijke Internet Service Provider (ISP). DataWeb is een flexibele organisatie met korte lijnen die sinds 1994 actief is in de zakelijke markt. DataWeb kan zich daarom met recht tot één van de eerste internetproviders van Nederland rekenen. Kenmerkend voor mijn werk bij DataWeb is de specialisatie in datacommunicatie. Dit resulteert in een uitgebreid en gevarieerd portfolio met een breed scala aan bedrijven, overheden en non-profitinstellingen.

SBM Offshore
ANWR-Garant
UTS
Ticketmaster
KPMG
Bidfood
Doe de Postcode Check

Bekijk de mogelijkheden op jullie bedrijfslocatie  Leveren we op jullie locatie?
  heeft u een vraag? neem contact op
  bel ons voor al uw vragen 070 381 92 18
  e-mail specifieke wensen sales@dataweb.nl
  elke werkdag bereikbaar Start chat
  plan een Adviesgesprek