Specialist in zakelijk glasvezel
99,9% uptime garantie 99,9% uptime garantie
Gegarandeerde bandbreedte Gegarandeerde bandbreedte
24/7 support bij verstoringen 24/7 support bij verstoringen

Zakelijk internet dat met u meegroeit

Elke organisatie groeit op zijn eigen manier. De ene opent een nieuwe vestiging of extra distributiecentrum, de ander installeert extra kassa’s of lanceert een innovatieve dienst. Hoe die groei er bij u ook uitziet, het zakelijk internet van DataWeb groeit met u mee.

Schaalbaar zakelijk internet

Zakelijk internet is het hart van de bedrijfsvoering

Wereldwijd zijn tal van sectoren afhankelijk van digitale technologie. Bij vrijwel elke organisatie is technologie opgerukt naar het hart van de bedrijfsvoering. Met name op het moment dat er even géén verbinding is en uw bedrijfsprocessen worden onderbroken, wordt dat belang écht goed duidelijk. Een flexibel netwerk met zakelijk internet is het fundament onder al die technologie. Deze verbindt alles met elkaar en zorgt dat we kunnen vertrouwen op onze applicaties en data. Vooral op onze bedrijfskritische applicaties, die bovendien steeds vaker uit de cloud komen.

 

Snel op- en afschalen

Wanneer uw organisatie groeit, moet het netwerk flexibel kunnen meegroeien. Denk aan de opening van een nieuwe productielijn in een fabriek, of een tijdelijke vestiging in de binnenstad. Op dat moment gaat u meer data opslaan en verzenden en vaker zwaardere applicaties draaien dan u eerst deed. Op die manier neemt de belasting van uw netwerk toe.

Als u gebruikmaakt van zakelijk internet via DataWeb, biedt dat de mogelijkheid om van flexibele schaalbaarheid te profiteren. Dit betekent dat u de mogelijkheid hebt om, zodra dat nodig is, op en af te schalen.

 

Dynamischer en wendbaarder met flexibel zakelijk internet

Met een zakelijke internetverbinding bent u verzekerd van een optimale verbinding met internet. Of het nu gaat om het gebruik van meer (online) applicaties, meer externe partners, grotere bestanden en/of meer vestigingen. Met de hoogst mogelijke zakelijke garanties op onze verbindingen stellen wij u in staat om uw organisatie dynamischer en wendbaarder te maken. Zo helpt u uw organisatie mee te bewegen met het tempo van uw markt.

Zoekt u flexibel zakelijk internet voor uw onderneming? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u uitgebreid en bieden ondersteuning in het netwerkontwerp zodat deze toekomstbestendig is en eenvoudig te managen. Neem contact op via sales@dataweb.nl of bel 070 381 92 18.

Over: Rico Wisman

Bio: Sinds 1994 ben ik als manager werkzaam bij DataWeb, onafhankelijke Internet Service Provider (ISP). DataWeb is een flexibele organisatie met korte lijnen die sinds 1994 actief is in de zakelijke markt. DataWeb kan zich daarom met recht tot één van de eerste internetproviders van Nederland rekenen. Kenmerkend voor mijn werk bij DataWeb is de specialisatie in datacommunicatie. Dit resulteert in een uitgebreid en gevarieerd portfolio met een breed scala aan bedrijven, overheden en non-profitinstellingen.

De Zonnebloem
ANWR-Garant
Gemeente Rotterdam
O’Neill Europa
Ticketmaster
SBM Offshore
Doe de Postcode Check

Bekijk de mogelijkheden op jullie bedrijfslocatie  Leveren we op jullie locatie?
  heeft u een vraag? neem contact op
  bel ons voor al uw vragen 070 381 92 18
  e-mail specifieke wensen sales@dataweb.nl
  elke werkdag bereikbaar Start chat
  plan een Adviesgesprek