Specialist in zakelijk glasvezel
99,9% uptime garantie 99,9% uptime garantie
Gegarandeerde bandbreedte Gegarandeerde bandbreedte
24/7 support bij verstoringen 24/7 support bij verstoringen

Zakelijk glasvezel is het antwoord op de explosieve vraag naar connectiviteit

Momenteel vindt er een explosie plaats in de vraag naar connectiviteit. De drijvende kracht hierachter? Digitalisering. Organisaties maken steeds meer, intensiever en langduriger gebruik van digitale diensten, steeds meer apparaten worden met elkaar verbonden en ICT wordt steeds meer betrokken vanuit de cloud. Door deze ontwikkelingen groeit de behoefte naar een sterk fundament. DataWeb klanten vertrouwen voor dit fundament op onze hoogwaardige zakelijke glasvezelverbindingen.

zakelijk glasvezel vraag naar connectiviteit

Het zakelijk belang van connectiviteit

Naar verwachting zal over de periode 2016-2026 de gemiddelde gevraagde bandbreedte exponentieel blijven toenemen met zo’n 40% per jaar (Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, 2018). Deze vraag wordt gedreven door de opkomst van geheel nieuwe digitale diensten en toepassingen, al dan niet vervat in nieuwe businessmodellen. Deze ontwikkeling vergroot bij alle organisaties de afhankelijkheid van digitale connectiviteit. Een stabiele internetverbinding om zo continuïteit te kunnen garanderen en daarnaast zo min mogelijk latency (vertraging) te ervaren bij het versturen van data zijn hierbij cruciale factoren.

 

Een schaalbare oplossing met zakelijk glasvezel

Met een zakelijk glasvezelverbinding bent u zeker van een optimale verbinding met het internet. Of het nu gaat om het gebruik van meer (online) applicaties, meer externe partners, grotere bestanden en/of meer vestigingen. Zakelijk glasvezel is schaalbaar waardoor uw bedrijf voorbereid is op toekomstige ontwikkelingen en verdere groei van uw dataverkeer.

Eén van onze klanten die hier al jaren profijt van heeft is het Udens College: “Het fijne aan onze huidige DataWeb verbinding is dat we een groeipad hebben die bij wijze van een telefoontje in gang gezet kan worden indien er behoefte is aan een hogere bandbreedte”, aldus Joey Aben, Systeem- en Netwerkbeheerder bij het Udens College.

 

Een eigen Zakelijk Glasvezel verbinding voor uw bedrijf?

DataWeb adviseert u graag over de best passende optie voor uw organisatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Internet afgestemd op uw zakelijke eisen

Naast dat het fijn is om een flexibele en schaalbare internetoplossing te hebben, bent u met zakelijk glasvezel verzekerd van betrouwbaar, stabiel en veilig zakelijk internet, afgestemd op uw zakelijke eisen. Als om wat voor reden dan ook de IT-diensten van uw organisatie worden onderbroken, kan dat een enorme catastrofe worden. Bedrijfsprocessen stoppen, uw organisatie is onbereikbaar, klanten kunnen niet bediend worden, leveranciers weten niet wat er van hen wordt verwacht, medewerkers kunnen niet meer worden uitbetaald en digitale communicatie en samenwerking wordt vrijwel onmogelijk.

Zakelijk glasvezelverbindingen van DataWeb kenmerken zich door de hoogst mogelijke beschikbaarheid en garanties.

 • Gegarandeerde bandbreedte
 • 24/7 support bij verstoringen
 • 99,9% uptime garantie
 • Service Level Agreement

“Tijdens en na twee succesvolle overgangen van verbindingen heeft DataWeb aangetoond een betrouwbare en professionele partner te zijn met het succesvol opleveren van kwalitatief zeer stabiele verbindingen”, geeft Simon van de Kempe, Marketing Data Specialis bij ANWR-GARANT aan.

 

DataWeb verzorgt uw connectiviteit

Met een zakelijk glasvezelverbinding is uw organisatie zeker van een optimale verbinding met het internet. Daarnaast is zakelijk glasvezel schaalbaar waardoor u bent voorbereid op toekomstige ontwikkelen en verdere groei van uw dataverkeer. Benieuwd wat DataWeb voor u kan betekenen? Neem contact met ons op via info@dataweb.nl of 070 381 92 18.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij horen graag uw vragen. Bel ons direct of maak gebruik van onderstaand formulier, dan nemen wij op korte termijn contact met u op.

Dit maakt ons anders

Geen keuzemenu. De expert direct aan de lijn

Persoonlijke begeleiding van A tot Z.

We gaan geen uitdaging uit de weg

Al 25 jaar specialist in het vinden van oplossingen

Door onze ervaring leveren we sneller dan elke andere provider

We leveren altijd en overal

 

Meer dan 1000 bedrijven gingen je voor

Voor bedrijven, overheden en non-profit

Crocs
ANWB
Enver
ABN AMRO
VolkerWessels
KPMG

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

 

Over: Rico Wisman

Bio: Sinds 1994 ben ik als manager werkzaam bij DataWeb, onafhankelijke Internet Service Provider (ISP). DataWeb is een flexibele organisatie met korte lijnen die sinds 1994 actief is in de zakelijke markt. DataWeb kan zich daarom met recht tot één van de eerste internetproviders van Nederland rekenen. Kenmerkend voor mijn werk bij DataWeb is de specialisatie in datacommunicatie. Dit resulteert in een uitgebreid en gevarieerd portfolio met een breed scala aan bedrijven, overheden en non-profitinstellingen.

GLS
O’Neill Europa
Landal
Nabuurs
Nutricia
Udens College
Doe de Postcode Check

Bekijk de mogelijkheden op jullie bedrijfslocatie  Leveren we op jullie locatie?
  heeft u een vraag? neem contact op
  bel ons voor al uw vragen 070 381 92 18
  e-mail specifieke wensen sales@dataweb.nl
  elke werkdag bereikbaar Start chat
  plan een Adviesgesprek