Specialist in zakelijk glasvezel
99,9% uptime garantie 99,9% uptime garantie
Gegarandeerde bandbreedte Gegarandeerde bandbreedte
24/7 support bij verstoringen 24/7 support bij verstoringen

Zakelijk glasvezel als katalysator voor uw bedrijfsprocessen

Uw netwerk is het hart van uw ICT-omgeving. In veel gevallen zelfs het hart van uw organisatie. Naarmate steeds meer van uw diensten digitaal worden geleverd en meer apparaten verbonden zijn met het internet, groeit de afhankelijkheid van een goed functionerende digitale infrastructuur. Met name op het moment dat er even géén verbinding is en uw bedrijfsprocessen worden onderbroken, wordt het belang pas écht goed duidelijk. Met snel en stabiel zakelijk glasvezel staat niets uw bedrijfsprocessen nog in de weg.

 

Waarborg uw bedrijfscontinuïteit

Verlies van data, medewerkers die niet kunnen werken, processen die spaak lopen door een gebrek aan live-informatie en omzetverlies: een aantal van de verstrekkende gevolgen wat onverwachte uitval van uw netwerk met zich meebrengt. Zakelijk glasvezel biedt enorm veel voordelen waarmee uitval tot een minimum te wordt beperkt en daarmee ook dergelijke doemscenario’s.

Gegarandeerde bandbreedte

DataWeb zakelijk glasvezel kent een zo hoog mogelijke uptime (beschikbaarheid) van het netwerk gedurende het hele jaar (99,9%), mét een minimale hersteltijd. Met een tweede volledig gescheiden glasvezelroute realiseert u zelfs een nóg optimalere beschikbaarheid. Daarnaast zijn DataWeb glasvezelverbindingen volledig non-overbooked. Dit houdt in dat de volledige capaciteit 100% is gegarandeerd. U deelt de verbinding niet met anderen.

 

Een eigen Zakelijk Glasvezel verbinding voor uw bedrijf?

DataWeb regelt het voor u. We begeleiden dit van A tot Z, met als voordeel dat u slechts één aanspreekpunt heeft. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

Zakelijk glasvezel is toekomstvast

Ook door de inzet van allerlei nieuwe toepassingen groeit de afhankelijkheid van een goed functionerende digitale infrastructuur. Denk bijvoorbeeld aan e-health (monitoren op afstand), camerabewaking, datacommunicatie met en tussen drones (bijvoorbeeld voor precisielandbouw), IP-telefonie en cloud services. De bandbreedte die nodig is om deze diensten te laten werken wordt dan ook steeds groter.

Zakelijk glasvezel voorziet in deze behoefte doordat deze verbinding in staat is zeer hoge en stabiele snelheden te behalen. De maximale snelheid die DataWeb nu al aanbiedt is 10 Gbit/s. Met een maatwerk oplossing is zelfs 100 Gbit/s mogelijk. Ter vergelijking: dit is duizend keer zo snel als het Nederlands gemiddelde van 100 Mbit/s!

Flexibiliteit en schaalbaarheid

Glasvezel diensten hebben als voordeel dat ze flexibel en schaalbaar zijn. Andere vestigingen en thuiswerkers kunnen hierdoor eenvoudig gekoppeld worden, zonder dat dit invloed heeft op de snelheid van de verbinding. Dit maakt van glasvezel een toekomstbestendige oplossing, verzekerd van continuïteit en stabiliteit.

 

Laat uw bedrijfsprocessen optimaal werken

De continuïteit van uw bedrijfsprocessen waarborgen? DataWeb levert zakelijk glasvezelverbindingen met de hoogst mogelijke garanties. Wij adviseren u uitgebreid over de optimale snelheid en bieden ondersteuning in het netwerkontwerp zodat deze toekomstbestendig is en eenvoudig te managen. Neem contact op via sales@dataweb.nl of bel 070 381 92 18.

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Wij horen graag uw vragen. Bel ons direct of maak gebruik van onderstaand formulier, dan nemen wij op korte termijn contact met u op.

Dit maakt ons anders

Geen keuzemenu. De expert direct aan de lijn

Persoonlijke begeleiding van A tot Z.

We gaan geen uitdaging uit de weg

Al 25 jaar specialist in het vinden van oplossingen

Door onze ervaring leveren we sneller dan elke andere provider

We leveren altijd en overal

DataWeb voldoet aan alle mogelijke zakelijke voorwaarden

Van Amsterdam tot Zuid-Afrika

We denken met je mee

Vooraf denken we mee over de beste zakelijke verbinding voor jouw situatie.

 • Hoeveel medewerkers?
 • Hoe zwaar wordt het netwerk beslast?
 • Is er een voorlooplijn nodig?
 • Zijn er netwerkkoppelingen?
 • En nog veel meer…

Wij regelen het. Op tijd!

We nemen je alle projectwerkzaamheden uit handen en garanderen tijdige levering.

 • Site-survey
 • Afstemming graafwerkzaamheden
 • Planning met monteurs
 • Aansluiting op uw netwerk
 • IP-configuratie

Je kunt op ons vertrouwen

We garanderen 99,9% uptime en staan altijd voor je klaar. Voor vragen, overleg of iets anders.

 • Supersnelle verbinding over zakelijk glasvezel
 • Non-overbooked dataverkeer
 • Geen datalimiet en/of Fair Use Policy
 • 24/7 support
 • Altijd inclusief beheer en installatie

Meer dan 1000 bedrijven gingen je voor

Voor bedrijven, overheden en non-profit

ANWR-Garant
Dynalinq
GLS
Plein
Nutricia
Moneyou

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

 

Over: Rico Wisman

Bio: Sinds 1994 ben ik als manager werkzaam bij DataWeb, onafhankelijke Internet Service Provider (ISP). DataWeb is een flexibele organisatie met korte lijnen die sinds 1994 actief is in de zakelijke markt. DataWeb kan zich daarom met recht tot één van de eerste internetproviders van Nederland rekenen. Kenmerkend voor mijn werk bij DataWeb is de specialisatie in datacommunicatie. Dit resulteert in een uitgebreid en gevarieerd portfolio met een breed scala aan bedrijven, overheden en non-profitinstellingen.

Nederlands Dagblad
De Zonnebloem
National Geographic
Havensteder
O’Neill Europa
Sligro
Doe de Postcode Check

Bekijk de mogelijkheden op jullie bedrijfslocatie  Leveren we op jullie locatie?
  heeft u een vraag? neem contact op
  bel ons voor al uw vragen 070 381 92 18
  e-mail specifieke wensen sales@dataweb.nl
  elke werkdag bereikbaar Start chat
  plan een Adviesgesprek