Zakelijk glasvezel Spikweien Venlo

Glasvezel Spikweien Venlo

 

Voor bedrijven op het bedrijventerrein Spikweien in Venlo is het mogelijk om aangesloten te worden op het landelijke glasvezelnetwerk. Met de dienst Ethernet over Glasvezel biedt DataWeb bedrijven op het bedrijventerrein Spikweien te Venlo een zakelijke glasvezelverbinding die de basis vormt voor een toekomstvaste breedbandconnectie met het internet.

Kosten glasvezelverbinding

De kosten van een glasvezelverbinding in Venlo zijn onderverdeeld in de eenmalige kosten van een rechtstreekse aansluiting op het glasvezelnetwerk en een vast tarief per maand afhankelijk van de contractduur en de gewenste bandbreedte voor internet.
De eenmalige kosten van de glasvezelaansluiting worden bepaald door de locatie en afstand tot de glasvezelinfrastructuur.

Bij een aanvraag wordt door DataWeb eerst gekeken wie en wat in de buurt van de aangevraagde locatie ligt, om vervolgens de keuze te maken welke carrier het meest geschikt is qua ligging, performance en prijsstelling. De glasvezelaanbieders worden geconnecteerd in eigen datacentra. In gevallen dat hier geen sprake van is wordt door DataWeb in eigen beheer glasvezel geïnitieerd en aangelegd.

Neem dus gelijk even contact met ons op als je wilt weten hoe ver we in Venlo zijn met het aanleggen van onze zakelijke glasvezelverbindingen. Je kunt dit doen door het contactformulier in te vullen of tijdens kantooruren gebruik te maken van onze livechat (zie rechtsonder).

Meer informatie

Logo Gemeente Venlo

<br/

Glasvezel referenties

Ethernet Internet-oplossingmet een geavanceerde back-upfunctionaliteit.Snelle glasvezel verbindingen voor NUONGlasvezel verbinding Nederlands DagbladEthernet over Glasvezel KPMGEthernet verbinding over GlasvezelEthernet over Glasvezel verbindingen met geavanceerde fallback functionaliteit.

DataWeb Glasvezel is maatwerk. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over Glasvezel op het bedrijventerrein Spikweien te Venlo.

 

17-08-2015

Referenties
Postcode check

Doe nu onze postcode check & bekijk alle mogelijkheden op uw locatie

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

© 1994 - 2017 DataWeb B.V.

Navigatie