Zakelijk glasvezel Urk

Glasvezel Urk

 

Voor bedrijven op Urk is het mogelijk om aangesloten te worden op het landelijke glasvezelnetwerk. Met de dienst Ethernet over Glasvezel biedt DataWeb bedrijven op Urk een zakelijke glasvezelverbinding die de basis vormt voor een toekomstvaste breedbandconnectie met het internet. Voor bedrijven en organisaties op Urk die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen Havengebied, Kamperhoek, Lemsterhoek en Zwolsche Hoek zijn er zelfs extra aantrekkelijke mogelijkheden.

Kosten glasvezelverbinding

De kosten van een glasvezelverbinding op Urk zijn onderverdeeld in de eenmalige kosten van een rechtstreekse aansluiting op het glasvezelnetwerk en een vast tarief per maand, afhankelijk van de contractduur en de gewenste bandbreedte voor de verbinding met het Internet.
De eenmalige kosten van de glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie en afstand tot de glasvezelinfrastructuur.

Bij een aanvraag wordt door DataWeb eerst gekeken wie en wat in de buurt van de aangevraagde locatie ligt, om vervolgens de keuze te maken over welke carrier het meest geschikt is voor uw bedrijf gebaseerd op ligging, performance en prijsstelling. De glasvezelaanbieders worden verbonden in eigen datacentra. In gevallen dat hier geen sprake van is, wordt door DataWeb in eigen beheer glasvezel geïnitieerd en aangelegd.

Meer informatie

Logo Gemeente Urk

Glasvezel referenties

Ethernet Internet-oplossingmet een geavanceerde back-upfunctionaliteit.Snelle glasvezelverbindingen voor NUONGlasvezelverbinding Nederlands DagbladEthernet over Glasvezel KPMGEthernet verbinding over GlasvezelEthernet over Glasvezel-verbindingen met geavanceerde fallback functionaliteit.

Straten Urk

Achterland, Achteronder, Almerelaan, Ambachtsweg, Ankerplaats, Arubastraat, Baak, Basalt, Bergeend, Blauwborst, Blauwe Zeedistelstraat, Bonairestraat, Bornholmlaan, Boterbloemstraat, Breehorn, Breezand, Buizerd, Burg van Suchtelenlaan, Coupure, Curacaostraat, Damlaan, De Akkers, De Bak, De Boeg, De Brug, De Giek, De Hofstee, De Kiel, De Lier, De Mast, De Noord, De Plecht, De Reede, De Riepel, De Schroef, De Steven, De Waard, Domineesweg, Duinriet, Enkhuizerzand, Fitis, Flevostraat,
Lees meer

Foksdiep, Gammels, Geer, Geul, Golfoploop, Grindrug, Grote Fok, Haagwinde, Handelskade, Harderbank, Havelaar, Heerenkamp, Het Dek, Het Rif, Het Roer, Het Ruim, Holkenkamp, Hooiland, Houtrib, Industrierondweg, Inschot, Kamperzand, Kamvaren, Karel Doormanweg, Ketel, Keteldiep, Kiekendief, Kleine Fok, Klifkade, Klifweg, Kolk, Kon Julianastraat, Kooizand, Kooltuinen, Kraagstuk, Lacon, Lange Dam, Lykant, Makjan, Marsdiep, Meerkoet, Meeuwenlaan, Middelbuurt, Middelbuurt TO, Molenkamp, Molenstraat, Muiderzand, Munnikplaat, Nagel, Nieuw Guineastraat, Nieuwe Klif, Nijverheidspad, Nink, Noorderpalen, Noorderzand, Oostwal, Oslolaan, Oudedijk, Pampus, Pinksterbloemstraat, Pionier, Pyramideweg, Ramswelle, Reiger, Richel, Rietgors, Rijswerker, Robbenhoek, Robbenplaat, Roggebot, Rotholm, Schelpenhoek, Schotbalk, Singel, Slenk, Sluisweg, Spaanderbank, Staartweg, Steenbank, Steenzetter, Stortemelk, Surinamestraat, Talud, Toppad, Topshoofd, Trintel, Tuinfluiter, Urkerweg, Vlaak, Vlechttuinen, Vliestroom, Voorland, Vooronder, Voorpiek, Vormtweg, Vrouwenzand, Waaiershoek, Waakhoogte, Wagenpad, Waterhoen, Wellerzand, Westgat, Westwal, Wiepen, Wijk, Wilgenroos, Winterpeil, Zandplaat, Zate, Zeeasterstraat, Zinkstuk, Zomerpeil, Zuiderhoofd, Zuiderpalen, Zuiderzand, Zuidoostrak, Zwin.

DataWeb Glasvezel is maatwerk. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over Zakelijk Glasvezel op Urk.

08-08-2013

 

Referenties
Postcode check

Doe nu onze postcode check & bekijk alle mogelijkheden op uw locatie

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

© 1994 - 2017 DataWeb B.V.

Navigatie