Zakelijk glasvezel Spanje

Glasvezel Spanje

 

Voor bedrijven in Spanje is het mogelijk om gebruik te gaan maken van het glasvezelnetwerk van DataWeb. Hierdoor kunnen alle binnenlandse én buitenlandse vestigingen worden aangesloten op één glasvezelnetwerk. Wij leveren in Madrid, Barcelona, Sevilla en alle andere grote steden. Met de dienst Ethernet over Glasvezel biedt DataWeb bedrijven in bijna heel Spanje een zakelijke glasvezelverbinding die de basis vormt voor een toekomstvaste breedbandconnectie met het internet.

Kosten glasvezelverbinding

De kosten van een glasvezelverbinding in Spanje zijn onderverdeeld in de eenmalige kosten van een directe aansluiting op het glasvezelnetwerk en een vast tarief per maand afhankelijk van de contractduur en de gewenste bandbreedte voor Internet.
De eenmalige kosten van de glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de bedrijfslocatie en afstand tot de glasvezelinfrastructuur.

Bij een aanvraag wordt door DataWeb eerst gekeken wie en wat in de buurt van de door u aangevraagde locatie ligt, om vervolgens een deskundige keuze te maken over welke carrier het meest geschikt is qua ligging, performance en prijsstelling. De glasvezelaanbieders worden geconnecteerd in eigen datacentra. In gevallen dat hier geen sprake van is wordt door DataWeb in eigen beheer glasvezel geïnitieerd en aangelegd.

Meer informatie

Logo Spanje


 

Glasvezel referenties

Ethernet Internet-oplossingmet een geavanceerde back-upfunctionaliteit.Snelle glasvezel verbindingen voor NUONGlasvezel verbinding Nederlands DagbladEthernet over Glasvezel KPMGEthernet verbinding over GlasvezelEthernet over Glasvezel verbindingen met geavanceerde fallback functionaliteit.

Grootste steden in Spanje

Madrid, Barcelona, Valencia, Sevilla, Zaragoza, Málaga, Murcia, Palma de Mallorca, Las Palmas de Gran Canaria, Bilbao, Alicante, Córdoba, Valladolid, Vigo, Gijón, A Coruña, Granada, Vitoriza-Gasteiz, Elx, Oviedo, Santa Cruz de Tenerife, Cartagena, Jerez de la Frontera, Pamplona en Almería.

DataWeb Glasvezel is maatwerk. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over Zakelijk Glasvezel in Spanje.

19-09-2013

Referenties
Postcode check

Doe nu onze postcode check & bekijk alle mogelijkheden op uw locatie

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

© 1994 - 2017 DataWeb B.V.

Navigatie