Zakelijk glasvezel Slochteren

Glasvezel Slochteren

 

Voor bedrijven in Slochteren is het mogelijk om aangesloten te worden op het landelijke glasvezelnetwerk. Met de dienst Ethernet over Glasvezel biedt DataWeb bedrijven in Slochteren een zakelijke glasvezelverbinding die de basis vormt voor een toekomstvaste breedbandconnectie met het internet. Voor bedrijven en organisaties in Slochteren die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen Knijpslaan, Korenmolendreef en Rengers zijn er zelfs extra aantrekkelijke mogelijkheden.

Kosten glasvezelverbinding

De kosten van een glasvezelverbinding in Slochteren zijn onderverdeeld in de eenmalige kosten van een rechtstreekse aansluiting op het glasvezelnetwerk en een vast tarief per maand, afhankelijk van de contractduur en de gewenste bandbreedte voor de verbinding met het Internet.
De eenmalige kosten van de glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie en afstand tot de glasvezelinfrastructuur.

Bij een aanvraag wordt door DataWeb eerst gekeken wie en wat in de buurt van de aangevraagde locatie ligt, om vervolgens de keuze te maken over welke carrier het meest geschikt is voor uw bedrijf gebaseerd op ligging, performance en prijsstelling. De glasvezelaanbieders worden verbonden in eigen datacentra. In gevallen dat hier geen sprake van is, wordt door DataWeb in eigen beheer glasvezel geïnitieerd en aangelegd.

Meer informatie

Logo Gemeente Slochteren


Glasvezel referenties

Ethernet Internet-oplossingmet een geavanceerde back-upfunctionaliteit.Snelle glasvezel verbindingen voor NUONGlasvezel verbinding Nederlands DagbladEthernet over Glasvezel KPMGEthernet verbinding over GlasvezelEthernet over Glasvezel verbindingen met geavanceerde fallback functionaliteit.

Straten Slochteren

Boslaan, Bovenpad, Bredelaan, De Kluft, De Krimpen, De Omloop, De Roeden, De Vijzel, De Wieken, Denemarken, Duwolaan, Edsersweg, Fromaweg, Ganzedrift, Gerard de Vriesstraat, Groenedijk, Herderikstraat, Het Molenrecht, Hoofdweg, K Ter Laanstraat, Korenmolendreef, Korte Dijk, Limpe Hagingastraat, Marijke Arensstraat, Noordbroeksterweg, Noorderweg, Padje, Schaaphok, Slochterdiep, Slochtermeenteweg, Slochterveldweg, Stelling, Stichtinglaan, Torenplein, Turfschipperslaan, Twee Kerspelenweg,
Lees meer

Veenlaan, Voeghouten, Voorborgstraat, Voordijk, Windvang, Zuiderweg.

DataWeb Glasvezel is maatwerk. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over Zakelijk Glasvezel in Slochteren.

26-09-2013

 

Referenties
Postcode check

Doe nu onze postcode check & bekijk alle mogelijkheden op uw locatie

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

© 1994 - 2017 DataWeb B.V.

Navigatie