Zakelijk glasvezel Kethelvaart Schiedam

Glasvezel Kethelvaart - Schiedam

 

Voor bedrijven op het bedrijventerrein Kethelvaart in Schiedam is het mogelijk om aangesloten te worden op het landelijke glasvezelnetwerk. Met de dienst Ethernet over Glasvezel biedt DataWeb bedrijven op het bedrijventerrein Kethelvaart in Schiedam een zakelijke glasvezelverbinding die de basis vormt voor een toekomstvaste breedbandconnectie met het internet.

Kosten glasvezelverbinding

De kosten van een glasvezelverbinding in Schiedam zijn onderverdeeld in de eenmalige kosten van een rechtstreekse aansluiting op het glasvezelnetwerk en een vast tarief per maand afhankelijk van de contractduur en de gewenste bandbreedte voor Internet.
De eenmalige kosten van de glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie en afstand tot de glasvezelinfrastructuur.

Bij een aanvraag wordt door DataWeb eerst gekeken wie en wat in de buurt van de aangevraagde locatie ligt, om vervolgens de keuze te maken welke carrier het meest geschikt is qua ligging, performance en prijsstelling. De glasvezelaanbieders worden geconnecteerd in eigen datacentra. In gevallen dat hier geen sprake van is wordt door DataWeb in eigen beheer glasvezel geïnitieerd en aangelegd.

Meer informatie

Logo Gemeente Schiedam

Glasvezel referenties

Ethernet over Glasvezel verbinding voor een snelle en betrouwbare verbinding naar het internet.100 Mbit/s glasvezelverbinding Rabobank met symmetrische snelheden voor een snelle en betrouwbare verbinding met het internet.Snelle glasvezel verbindingen voor NUON 1 Gbit/s glasvezel verbinding voor een snelle en betrouwbare verbinding met het internet.Ethernet over Glasvezel KPMGEthernet verbinding over GlasvezelMeerdere Ethernet Punt-Punt glasvezelverbindingen

DataWeb Glasvezel is maatwerk. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over Glasvezel op het bedrijventerrein Kethelvaart te Schiedam.

Referenties
Postcode check

Doe nu onze postcode check & bekijk alle mogelijkheden op uw locatie

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

© 1994 - 2017 DataWeb B.V.

Navigatie