Glasvezel in Schiedam

Glasvezel Schiedam

 

Wilt u glasvezel in Schiedam? Dan bent u bij DataWeb aan het juiste adres. Wij leveren namelijk zakelijk glasvezel aan alle bedrijven in Schiedam. Een stabiele verbinding is niet meer weg te denken voor bedrijven. Door een lage latency en klantenservice die is bemand door engineers, zorgt DataWeb voor tevreden klanten.

Bedrijventerreinen

Bedrijven en organisaties in Schiedam die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen Kethelvaart, Nieuwe Maas, ‘s-GravelandSchieveste, Spuithaven en Vijfsluizen zijn er zelfs extra interessante mogelijkheden. Dit zijn namelijk onze actiegebieden!

Zakelijk glasvezel op uw adres? Doe nu onze postcodecheck & bekijk alle mogelijkheden op uw locatie.

Postcode*
Huis Nr.*
Toev.


even geduld..
Even geduld..
Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

Kosten verbinding

De kosten van een glasvezelverbinding in Schiedam zijn onderverdeeld in de eenmalige kosten van een rechtstreekse aansluiting op het netwerk en een vast tarief per maand, afhankelijk van de contractduur en de gewenste bandbreedte voor de verbinding met het Internet.
De eenmalige kosten van de aansluiting zijn afhankelijk van de locatie en afstand tot de infrastructuur.

Bij een aanvraag wordt door DataWeb eerst gekeken wie en wat in de buurt van de aangevraagde locatie ligt, om vervolgens de keuze te maken over welke carrier het meest geschikt is qua ligging, performance en prijsstelling. De aanbieders worden verbonden in eigen datacentra. In gevallen dat hier geen sprake van is wordt door DataWeb in eigen beheer een verbinding geïnitieerd en aangelegd.

Regio Schiedam

Logo Gemeente Schiedam


Glasvezel referenties

Ethernet Internet-oplossingmet een geavanceerde back-upfunctionaliteit.Snelle glasvezel verbindingen voor NUONGlasvezel verbinding Nederlands DagbladEthernet over Glasvezel KPMGEthernet verbinding over GlasvezelEthernet over Glasvezel verbindingen met geavanceerde fallback functionaliteit.

17-11-2015

Referenties
Postcode check

Doe nu onze postcode check & bekijk alle mogelijkheden op uw locatie

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

© 1994 - 2017 DataWeb B.V.

Navigatie