Zakelijk glasvezel Scherpenzeel

Glasvezel Scherpenzeel

 

Voor bedrijven in Scherpenzeel is het mogelijk om verbonden te worden aan het glasvezelnetwerk van Nederland. Met de dienst Ethernet over Glasvezel biedt DataWeb bedrijven in de gemeente Scherpenzeel een professionele, zakelijke glasvezelverbinding die de basis vormt voor een toekomstvaste breedbandconnectie met het internet. Voor bedrijven, ondernemingen en organisaties in de gemeente Scherpenzeel die zich bevinden op de bedrijventerreinen Holleweg en ’t Zwarte Land zijn er zelfs extra voordelige opties.

Kosten glasvezelverbinding

De kosten van een glasvezelverbinding in Scherpenzeel bestaan uit de eenmalige kosten van een directe aansluiting op het glasvezelnetwerk en een vast bedrag per maand, afhankelijk van de contractduur en de gewenste bandbreedte voor de verbinding met het Internet.
De eenmalige kosten van de glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie en afstand tot de nationale glasvezelinfrastructuur.

Bij een aanvraag van glasvezel in Scherpenzeel wordt door DataWeb eerst gekeken wie en wat in de buurt van de aangevraagde locatie ligt, om vervolgens de beslissing te nemen over welke carrier het meest geschikt is voor uw bedrijf. Dit baseren wij op ligging, performance en prijsstelling. De glasvezelaanbieders worden verbonden in onze eigen datacentra. In gevallen dat hier geen sprake van is, wordt door DataWeb in eigen beheer glasvezel geïnitieerd en aangelegd.

Meer informatie

Logo Gemeente Scherpenzeel


Glasvezel referenties

Ethernet Internet-oplossingmet een geavanceerde back-upfunctionaliteit.Snelle glasvezel verbindingen voor NUONGlasvezel verbinding Nederlands DagbladEthernet over Glasvezel KPMGEthernet verbinding over GlasvezelEthernet over Glasvezel verbindingen met geavanceerde fallback functionaliteit.

Straten in Scherpenzeel

Acacialaan, Akkerwindelaan, Barneveldsestraat, Beeklaan, Ben Goerionplein, Berkenlaan, Berkhorst, Beukenlaan, Biezenkamp, Boslaan, Breeschoten, Brinkkanterweg, Broekerlaan, Broekerweg, Bruinhorsterlaan, Burg de Kortesingel, Burg H v Konijnenburgln, Burg. Heijsingel, Burgemeester Roelllaan, Cruyshof, Dashorsterweg, De Eng, De Haar, De Kleine Haar, De Omloop, De Voorposten, Doornboomspark, Dorperhoek, Dorpsstraat, Druivenkamp, Egelpad, Eikenlaan, Ereprijslaan, Fluitekruidlaan,
Lees meer

Frans Halslaan, Gaslaan, Geerhoek, Glashorst, Gooswilligen, Grebbelaan, Groeperlaan, Groot Wolfswinkel, Haverkamp, Heintjeskamperweg, Het Pella, Het Witte Hek, Heuvelskamp, Hoefbladlaan, Holevoetlaan, Holevoetplein, Holleweg, Hondsdraflaan, Hopeseweg, Hovenierslaan, Huigenbosch, Industrielaan, Kamillelaan, Klein Gooswilligenweg, Kloosteregge, Koepellaan, Kolfschoten, Kolfschoterdijk, Kostverloren, Krommestuk, Leeuweriklaan, Leidjeskamp, Lijsterbeslaan, Lindenlaan, Marktstraat, Merellaan, Molenweg, Nachtegaallaan, Nieuwstraat, Oosteinde, Oosthof, Oud Willaer, Oude Barneveldseweg, Parklaan, Paulus Potterlaan, Plataanlaan, Plein, Pluimenweg, Prinsenlaan, Prinses Beatrixlaan, Prinses Irenelaan, Prinses Margrietlaan, Prinses Marijkelaan, Proeftuin, Rembrandtlaan, Rijnschoten, Ringbaan, Roeterskamp, Rubenslaan, Ruitenbeekskamp, Ruwinkelseweg, Ruysdaellaan, Schutlaan, Slingerslaan, Spechtlaan, St Barberakamp, St. Annakamp, Stationsweg, Valeriaanlaan, Valkenhorst, Valleilaan, Van Goghlaan, Veenschoterweg, Vermeerlaan, Vierzinnen, Vijverlaan, Vlieterweg, Voermanskamp, Voskuilerweg, Walstrolaan, Weegbreelaan, Westeinde, Wilgenhof, Willaerlaan, Willigen.

DataWeb Glasvezel is maatwerk. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over Zakelijk Glasvezel in Scherpenzeel.

19-12-2013

 

Referenties
Postcode check

Doe nu onze postcode check & bekijk alle mogelijkheden op uw locatie

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

© 1994 - 2017 DataWeb B.V.

Navigatie