Zakelijk glasvezel Maasdonk

Glasvezel Maasdonk

 

Bedrijven in Maasdonk kunnen nu aangesloten worden op het glasvezelnetwerk van Nederland. Met de dienst Ethernet over Glasvezel biedt DataWeb bedrijven in Maasdonk een zakelijke glasvezelverbinding die de basis vormt voor een toekomstvaste breedbandconnectie met het internet. Voor bedrijven en organisaties in Maasdonk die zich bevinden op de bedrijventerreinen Leiweg, De Terp en ’t Veld zijn er zelfs extra gunstige mogelijkheden.

Kosten glasvezelverbinding

De kosten van een glasvezelverbinding in Maasdonk zijn onderverdeeld in de eenmalige kosten van een directe aansluiting op het glasvezelnetwerk en een vast maandtarief, afhankelijk van de contractduur en de gewenste bandbreedte voor de verbinding met het Internet.
De eenmalige kosten van de glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie en afstand tot de glasvezelinfrastructuur.

Bij een aanvraag wordt door DataWeb eerst gekeken wie en wat in de buurt van de aangevraagde locatie ligt, om vervolgens de keuze te maken over welke carrier het meest geschikt is voor uw bedrijf gebaseerd op ligging, performance en prijsstelling. De glasvezelaanbieders worden verbonden in eigen datacentra. In gevallen dat hier geen sprake van is, wordt door DataWeb in eigen beheer glasvezel geïnitieerd en aangelegd.

Meer informatie

Logo Gemeente Maasdonk


Glasvezel referenties

Ethernet Internet-oplossingmet een geavanceerde back-upfunctionaliteit.Snelle glasvezel verbindingen voor NUONGlasvezel verbinding Nederlands DagbladEthernet over Glasvezel KPMGEthernet verbinding over GlasvezelEthernet over Glasvezel verbindingen met geavanceerde fallback functionaliteit.

Straten Maasdonk

Achtersteweg, Akkerstraat, Ambachtsstraat, Boekweitstraat, Burg Teunissenstraat, Cronenakker, De Bendels, De Krommenhoek, Den Hoogenkant, Dissel, Donkenweg, Dorpstraat, Dorsvlegel, Driekoningenstraat, Duinbergenstraat, Duyn en Daelseweg, Egge, Elzenstraat, Gaffel, Gerstakker, Groenstraat, Haarhamer, Haverstraat, Heeseind, Heeseindseweg, Heijcamp, Heiweg, Helschenhoek, Heuvelstraat, Hoogstraat, Hoolstraat, IJzerkampen, Industriestraat, Karreputstraat, Kepkensdonk, Kerkdijk,
Lees meer

Kerkstraat, Kleine Bergstraat, Klepelstraat, Kloosterstraat, Korenbloemstraat, Korte Kerkstraat, Loonsestraat, Marie Trompstraat, Molengraaf, Molenstraat, Nieuwe Putstraat, Nieuwstraat, Nijverheidsstraat, Nulandsestraat, Papendijk, Pelgrimstraat, Ploeg, Polderweg, Prins Bernhardplein, Raadhuisstraat, Rijf, Rijksweg, Rijksweg-Zuid, Roggeakker, Schoolstraat, Schotsheuvel, Sikkel, Singel, Sint Janstraat, Tarweakker, Tweede Polderweg, Veldstraat, Vladerackenstraat, Vlasakker, Waterleidingstraat, Wolfdijk, Zandstraat, Zeis, Zevenvierendeel, Zicht, Zomerdijk, Abelenstraat, Acaciastraat, Beekschehoevestraat, Bergstraat, Berkenboog, Bosschebaan, Bredeweg, Broekstraat, D’n Ham, De Doelen, De Gement, De Heegt, De Karn, De Kerkesteeg, De Kouwe Noord, De Rosmolen, De Stoof, De Wan, De Wiel, De Wisboom, De Zolder, Doctor Ariensstraat, Doctor Poelsstraat, Doctor Schaepmanstraat, Dorpsplein, Dorpstraat, Eikenwal, Elst, Elzendreef, Essenstraat, Gagel, Groenstraat, Harrie Schoutenstraat, Heegterstraat, Heesterseweg, Heikestraat, Het Geffens Veld, Hoppad, J van de Slootstraat, Jasmijn, Kapelstraat, Kastanjehof, Kerkstraat, Kloosterstraat, Kraaijeven, Kruidnagel, Kruiskampweg, Kruizenbeemdweg, Lambertusstraat, Lavendel, Le Sage ten Broekstraat, Leiweg, Magnolia, Meidoornstraat, Mgr Bekkersstraat, Mgr Zwijsenstraat, Molenberg, Molenstraat, Mulderstraat, Oude Baan, Papendijk, Past van de Kampstraat, Pater van de Elsenstraat, Peppeldreef, Peter van Grinsvenstraat, Raadhuisstraat, Rietkampsestraat, Rijksweg, Rozelaar, Runrotstraat, Sassendreef, Simon van den Berghstr, Sleedoornstraat, Spoorpad, Thijmstraat, Tolweg, Trudostraat, Van Coothstraat, Veldstraat, Vlijmdstraat, Vreestraat, Weverstraat, Wilgenstraat, Willibrordusstraat.

DataWeb Glasvezel is maatwerk. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over Zakelijk Glasvezel in Maasdonk.

17-10-2013

 

Referenties
Postcode check

Doe nu onze postcode check & bekijk alle mogelijkheden op uw locatie

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

© 1994 - 2017 DataWeb B.V.

Navigatie