Zakelijk glasvezel Leek

Glasvezel Leek

 

Bedrijven in Leek kunnen nu verbonden worden aan het glasvezelnetwerk van Nederland. Met de dienst Ethernet over Glasvezel biedt DataWeb bedrijven in de gemeente Leek een professionele, zakelijke glasvezelverbinding die de basis vormt voor een toekomstvaste breedbandconnectie met het internet. Voor bedrijven en organisaties in de gemeente Leek die zich bevinden op de bedrijventerreinen Diepswal, Industiepark Leek, Leeksterhout, Leeksterveld en Oldebert zijn er zelfs extra voordelige opties.

Kosten glasvezelverbinding

De kosten van een glasvezelverbinding in Leek bestaan uit de eenmalige kosten van een directe aansluiting op het glasvezelnetwerk en een vast maandbedrag, afhankelijk van de contractduur en de gewenste bandbreedte voor de verbinding met het Internet.
De eenmalige kosten van de glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie en afstand tot de nationale glasvezelinfrastructuur.

Bij een aanvraag van glasvezel in Leek wordt door DataWeb eerst gekeken wie en wat in de buurt van de aangevraagde locatie ligt, om vervolgens de beslissing te nemen over welke carrier het meest geschikt is voor uw bedrijf. Dit baseren wij op ligging, performance en prijsstelling. De glasvezelaanbieders worden verbonden in onze eigen datacentra. In gevallen dat hier geen sprake van is, wordt door DataWeb in eigen beheer glasvezel geïnitieerd en aangelegd.

Meer informatie

Logo Gemeente Leek


Glasvezel referenties

Ethernet Internet-oplossingmet een geavanceerde back-upfunctionaliteit.Snelle glasvezel verbindingen voor NUONGlasvezel verbinding Nederlands DagbladEthernet over Glasvezel KPMGEthernet verbinding over GlasvezelEthernet over Glasvezel verbindingen met geavanceerde fallback functionaliteit.

Straten in Leek

Allardsoogsterweg, Blauw, Bolmeer, Bosplantsoen, Bremerweg, Bremstraat, Carolieweg, Commissiebos, De Flinten, De Haspel, De Haspel Boven, De Houtwal, De Veenen, Diepswal, Doctor G de Vrieshof, Dwarshaspel, Evertswijk, Gravelandsewijk, Grote Veenbrandstraat, Haspelwijk, Heidehoek, Heineburen, Hoofddiep, Jonkersvaart, Kerkhoflaan, Kokswijk, Krijthesreed, Kromme Kolk, M A D Bakkerstraat, Meester Haarmanstraat, Meester Luinenburgstraat, Meester Reijntjesstraat, Molenweg, Oostindie,
Lees meer

Oostindischewijk, Oude Carolieweg, Oudestreek, Oudewijk, Roomsterweg, Swarte Ryth, Turflaan, Veldstreek, Werkersveld, Weth Appelhofplantsoen, Zandwijk,Auwemalaan, Berk, Calechelaan, De Sluis, Goldbergsingel, Groevelaan, Jonkerslaan, Kerkweg, Kluftlaan, Lijnbaan, Lorentzpark, Midwolderweg, Nijenoertweg, Oldenoert, Richterenlaan, Tuinmanslaan, Vlier, Watermuldersweg, Wissingehof, De Klap, De Schans, Dijkstreek, Dorpsstraat, Hoendiep, Lettelberterdijk, Molenpad, Westerdijk, De Hooilanden, Hoofdstraat, Lettelberterdijk, Hoofdstraat, Midwolde D, Midwolderweg, Noorderweg, Pasop, Traansterweg, Borglaan, de Rietlanden, Ericalaan, Gavelaan, Hoendiep ZZ, Hoofdstraat, Kerkeweg, Lageland, Munnikevaart, Polderweg, Watermolen, ’t Emmerrik, Beelen, Bousemalaan, De Deel, De Gorn, De Staal, Feithsweg, Kruisven, Oldebertweg, Turfring.

DataWeb Glasvezel is maatwerk. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over Zakelijk Glasvezel in Leek.

05-12-2013

 

Referenties
Postcode check

Doe nu onze postcode check & bekijk alle mogelijkheden op uw locatie

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

© 1994 - 2017 DataWeb B.V.

Navigatie