Glasvezel in IJsselstein

Glasvezel in IJsselstein

 

Dataweb levert al jaren glasvezel in IJsselstein? Wij leveren zakelijk glasvezel aan verschillende bedrijven in IJsselstein. Met name door onze uitstekende klantenservice, maar ook de betrouwbaarheid van de verbinding zijn onze klanten erg tevreden. Wij bieden bedrijven een professionele, zakelijke glasvezelverbinding die de basis vormt voor een toekomstvaste breedbandconnectie met het internet. Voor bedrijven en organisaties in IJsselstein die zich bevinden op de bedrijventerreinen De Corridor, Lagedijk, Over Oudland en Paardenveld zijn er zelfs extra voordelige opties.

Zakelijk glasvezel op uw adres? Doe nu onze postcode check & bekijk alle mogelijkheden op uw locatie.

Postcode*
Huis Nr.*
Toev.


even geduld..
Even geduld..
Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

Kosten glasvezelverbinding

De kosten van een glasvezelverbinding in IJsselstein bestaan uit de eenmalige kosten van een directe aansluiting op het glasvezelnetwerk en een vast maandbedrag, afhankelijk van de contractduur en de gewenste bandbreedte voor de verbinding met het Internet.
De eenmalige kosten van de glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie en afstand tot de nationale glasvezelinfrastructuur.

Bij een aanvraag wordt door DataWeb eerst gekeken wie en wat in de buurt van de aangevraagde locatie ligt, om vervolgens de beslissing te nemen over welke carrier het meest geschikt is voor uw bedrijf. Dit baseren wij op ligging, performance en prijsstelling. De glasvezelaanbieders worden verbonden in onze eigen datacentra. In gevallen dat hier geen sprake van is, wordt door DataWeb in eigen beheer glasvezel geïnitieerd en aangelegd.

Regio IJsselstein

Logo Gemeente IJsselstein


Glasvezel referenties

Ethernet Internet-oplossingmet een geavanceerde back-upfunctionaliteit.Snelle glasvezel verbindingen voor NUONGlasvezel verbinding Nederlands DagbladEthernet over Glasvezel KPMGEthernet verbinding over GlasvezelEthernet over Glasvezel verbindingen met geavanceerde fallback functionaliteit.

17-11-2015

 

Referenties
Postcode check

Doe nu onze postcode check & bekijk alle mogelijkheden op uw locatie

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

© 1994 - 2017 DataWeb B.V.

Navigatie