Zakelijk glasvezel Heusden

Glasvezel Heusden

 

Bedrijven in Heusden kunnen nu aangesloten worden op het glasvezelnetwerk van Nederland. Met de dienst Ethernet over Glasvezel biedt DataWeb bedrijven in Heusden een zakelijke glasvezelverbinding die de basis vormt voor een toekomstvaste breedbandconnectie met het internet. Voor bedrijven en organisaties in Heusden die zich bevinden op de bedrijventerreinen Bakkersdam, Groenewoud en Meeuwaert zijn er zelfs extra gunstige mogelijkheden.

Kosten glasvezelverbinding

De kosten van een glasvezelverbinding in Heusden zijn onderverdeeld in de eenmalige kosten van een directe aansluiting op het glasvezelnetwerk en een vast maandbedrag, afhankelijk van de contractduur en de gewenste bandbreedte voor de verbinding met het Internet.
De eenmalige kosten van de glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie en afstand tot de nationale glasvezelinfrastructuur.

Bij een aanvraag wordt door DataWeb eerst gekeken wie en wat in de buurt van de aangevraagde locatie ligt, om vervolgens de keuze te maken over welke carrier het meest geschikt is voor uw bedrijf gebaseerd op ligging, performance en prijsstelling. De glasvezelaanbieders worden verbonden in onze eigen datacentra. In gevallen dat hier geen sprake van is, wordt door DataWeb in eigen beheer glasvezel geïnitieerd en aangelegd.

Meer informatie

Logo Gemeente Heusden


Glasvezel referenties

Ethernet Internet-oplossingmet een geavanceerde back-upfunctionaliteit.Snelle glasvezel verbindingen voor NUONGlasvezel verbinding Nederlands DagbladEthernet over Glasvezel KPMGEthernet verbinding over GlasvezelEthernet over Glasvezel verbindingen met geavanceerde fallback functionaliteit.

Straten Heusden

Achterweg, Adrianus Loeffstraat, Akkerstraat, Bakkersdam, Bastion, Beatrixstraat, Bernhardstraat, Bernsestraat, Bokhovenseweg, Botermarkt, Breestraat, Bromsluis, Burchtplein, Burchtstraat, Burgemeester Buijsstraat, Christinastraat, Cornelis Verolmestraat, De Hoeven, De Huterstraat, De Omloop, De Oosters, Demer, Demerhof, Dorpsstraat, Drietrompetterstraat, Engstraat, Everardus van Gochstraat, Frans Halsstraat, Gasthuisstraat, Gerard van Oostromstraat, Gijsbertus Voetiusstraat, Groenewoud, Groenstraat,
Lees meer

Grotestraat, Hamelpark, Hazepad, Herptsestraat, Herptseweg, Heusdenseweg, Hoefstraat, Hoge Maasdijk, Hoofdstraat, Hoogstraat, Htgn J v Brabantstr, Industrieweg, Irenestraat, Jacob van Ruijsdaelstr, Jagershof, Jan Steenstraat, Julianastraat, Kasteellaan, Kerkstraat, Kikkerstraat, Kooikershof, Laagstraat, Lage Hoef, Lambertusstraat, Lombardstraat, Luttelherptseweg, Malingrestraat, Margrietstraat, Molenstraat, Nassaulaan, Nieuwstraat, Ophovenseweg, Oranjelaan, Oude Herptse Poort, Oude Schoolstraat, Oudheusdensestraat, Parallelweg, Pelsestraat, Polderweg, Pompstraat, Provincialeweg, Putterstraat, Rembrandtlaan, Ridderstraat, Rietveldenweg, Robrechtstraat, Roomsche Kerkstraat, Rubensstraat, Schapenbrugstraat, Scheepswerf, Schramstraat, Spieringhof, Stadshaven, Steenweg, Sterrestraat, Suitbertusstraat, Synagogestraat, Torenstraat, Tullensstraat, Valkenvoortweg, Van Asbeckstraat, Van Buerenstraat, Van Camminghastraat, van Cuykstraat, Van Deelenstraat, Veldweg, Vermeerstraat, Vismarkt, Voorstraat, Waterpoort, Watersteeg, Wieldijk, Wielstraat, Wijksestraat, Willem Alexanderstraat, Wittebroodstraat, Zeedijk, Zeggelaarseweg, Zustersteeg.

DataWeb Glasvezel is maatwerk. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over Zakelijk Glasvezel in Heusden.

17-10-2013

 

Referenties
Postcode check

Doe nu onze postcode check & bekijk alle mogelijkheden op uw locatie

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

© 1994 - 2017 DataWeb B.V.

Navigatie