Zakelijk glasvezel Heiloo

Glasvezel Heiloo

 

Voor bedrijven in is het mogelijk om aangesloten te worden op het landelijke glasvezelnetwerk. Met de dienst Ethernet over Glasvezel biedt DataWeb bedrijven in een zakelijke glasvezelverbinding die de basis vormt voor een toekomstvaste breedbandconnectie met het internet. Voor bedrijven en organisaties in die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen Oosterzij Zuid en De Oude Werf zijn er zelfs extra aantrekkelijke mogelijkheden.

Kosten glasvezelverbinding

De kosten van een glasvezelverbinding in Heiloo zijn onderverdeeld in de eenmalige kosten van een rechtstreekse aansluiting op het glasvezelnetwerk en een vast tarief per maand, afhankelijk van de contractduur en de gewenste bandbreedte voor de verbinding met het Internet.
De eenmalige kosten van de glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie en afstand tot de glasvezelinfrastructuur.

Bij een aanvraag wordt door DataWeb eerst gekeken wie en wat in de buurt van de aangevraagde locatie ligt, om vervolgens de keuze te maken over welke carrier het meest geschikt is voor uw bedrijf gebaseerd op ligging, performance en prijsstelling. De glasvezelaanbieders worden verbonden in eigen datacentra. In gevallen dat hier geen sprake van is, wordt door DataWeb in eigen beheer glasvezel geïnitieerd en aangelegd.

Meer informatie

Logo Gemeente Heiloo

Glasvezel referenties

Ethernet Internet-oplossingmet een geavanceerde back-upfunctionaliteit.Snelle glasvezelverbindingen voor NUONGlasvezelverbinding Nederlands DagbladEthernet over Glasvezel KPMGEthernet verbinding over GlasvezelEthernet over Glasvezel-verbindingen met geavanceerde fallback functionaliteit.

Straten Heiloo

Abraham du Bois-hof, Alle Hospervijver, Arklaan, Baafjeslaan, Baetenburg, Bakkersweg, Bayershoffweg, Belieslaan, Bergeonstraat, Bestevaerslaan, Binnenhof, Boekenstein, Boomweijdt, Bosanemoon, Bosboom Toussaintweg, Bosrank, Bosvaren, Boswinde, Brasemcroftlaan, Breedelaan, Burenweg, Butterlaan, Commandeurslaan, Cruijscamplaan, Curtiuslaan, De Achtkant, De Biender, De Blinkenlaan, De Blomhof, De Boog, De Brink, De Burcht, De Capel-Acker, De Dors, De Dresch, De Driestal, De Gouwe Boom,
Lees meer

De Hofstee, De Hoghe Weijdt, De Kandelaar, De Karremel, De Kistemaker, De Kleine Kanne, De Kloosterhof, De Kreek, De Kroft, De Krommert, De Kuilenaar, De Kwekerij, De Laghe Weijdt, De Loet, De Moestuin, De Nieuwe Plantagie, De Nollen, De Omloop, De Oostkanter, De Opkamer, De Oude Werf, De Rietvink, De Ronge, De Rookamer, De Schoren, De Schrijnwerker, De Sonneveld, De Spanring, De Strandwal, De Stuifbergen, De Vang, De Vlei, De Waard, De Wildtlaan, Dirk Bakkerhof, Dokterslaan, Dompvloetlaan, Droonecampstraat, E.J. Potgieterweg, Egelenburg, Egmondermeer, Ewislaan, Ewisweg, Fontein Verschuirlaan, Frederica’s Hof, Geestakker, Gertoom’s Akker, Goodeslaan, Groenelaan, Groeneweg, Groot Barlaken, Groote Olven, Haesackerlaan, Handelsweg, Harrelaers, Havercamplaan, Heerenweg, Heersmeeth, Het Bleekveld, Het Brugstuk, Het Hoekstuk, Het Maalwater, Het Veld, Het Vierkant, Het Wielemakersland, Het Zandstuk, Het Zevenhuizen, Hildebrandhof, Hoefcamplaan, Holleweg, Hoog en Laag, Hoogeweg, Industrieterr Oosterzij, J.P. Hasebroekweg, Jan Boltenhof, Jan Ruslaan, Jan Schuijtlaan, Johan Blokker-hof, Kanaalweg, Kapellaan, Keldercroftlaan, Kennemerstraatweg, Kerkakkers, Kerkelaan, Kleijn Barlaken, Kleijne Olven, Korbeellaan, Korte Kapellaan, Krommelaan, Kruijsakker, Laan Eindeloos, Laan van Frans, Laan van Muijs, Laan van Zeeman, Laarmanstraat, Lagelaan, Land van Maat, Lijnbaan, Limmer Laen, Maas Geesteranusweg, Maria’s Hof, Marienstein, Matthijs Zonderhuisweg, Middelhof, Molenweg, Munnickenhof, Nicolaas Beetsweg, Nieuwelaan, Nijenburgerweg, Nijverheidsweg, Noordergeeststraat, Obriglaan, Oesdommerveen, Oosterboslaan, Oostersingel, Oosterzijweg, Op de Wieken, Oudburgerlaan, Paapenhof, Paardeweijdt, Pastoor van Muijenweg, Patrijsakkers, Pauwweijdt, Pijlemeeth, Poortweijdt, Raadhuisweg, Rechte Hondsbosschelaan, Rector Frederiklaan, Ringweg, Romplaan, Ronde Laan, Rosendaal, Runxputteweg, Sandecamplaan, Schapenweijdt, Schipperslaan, Schoutslaan, Schuine Hondsbosschelaan, Slimpad, Slootenslaan, Sluijsweijdt, Spanjaardslaan, Spiegellaan, Spijkerboor, Spillaan, Spoorlaan, Stationsplein, Stationsweg, Stetlaan, Swanendael, Ter Coulsterlaan, Termijen, Torenlaan, Trompenburg, Tuinenhof, Tulpencroftlaan, Uijterwaardt, Van Aostastraat, Van Catsstraat, Van der Feen de Lilleweg, Van der Veldenstraat, Van Doornstraat, Van Foreestlaan, Van Merlenlaan, Van Vladerackenlaan, Vennewatersweg, Vierakkers, Vijverlaan, Vijzellaan, Vinkenbaan, Vossenakkers, Vredenoord, Vrieswijk, W.J. Hofdijkweg, Warmoezierslaan, Waterbaak, Wentholtlaan, Werkendelslaan, Westerweg, Wethouder Kuijperhoek, Wethouder Tomsonbos, Wilgenlaan, Willibrordusweg, Ypesteinerlaan, Zanderslootweg, Zeekamplaan, Zeeweg, Zevenhuizerlaan, Zuidergeeststraat, Zwarte Laantje.

DataWeb Glasvezel is maatwerk. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over Zakelijk Glasvezel in Heiloo.

09-08-2013

 

Referenties
Postcode check

Doe nu onze postcode check & bekijk alle mogelijkheden op uw locatie

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

© 1994 - 2017 DataWeb B.V.

Navigatie