Zakelijk glasvezel Haarlemmerliede en Spaarnwoude

Glasvezel Haarlemmerliede en Spaarnwoude

 

Voor bedrijven in Haarlemmerliede en Spaarnwoude is het mogelijk om verbonden te worden aan het glasvezelnetwerk van Nederland. Met de dienst Ethernet over Glasvezel biedt DataWeb bedrijven in de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude een professionele, zakelijke glasvezelverbinding die de basis vormt voor een toekomstvaste breedbandconnectie met het internet. Voor bedrijven, ondernemingen en organisaties in de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude die zich bevinden op de bedrijventerreinen Lagedijk, Polanenpark en Rottepolder zijn er zelfs extra voordelige opties.

Kosten glasvezelverbinding

De kosten van een glasvezelverbinding in Haarlemmerliede en Spaarnwoude bestaan uit de eenmalige kosten van een directe aansluiting op het glasvezelnetwerk en een vast bedrag per maand, afhankelijk van de contractduur en de gewenste bandbreedte voor de verbinding met het Internet.
De eenmalige kosten van de glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie en afstand tot de nationale glasvezelinfrastructuur.

Bij een aanvraag van glasvezel in Haarlemmerliede en Spaarnwoude wordt door DataWeb eerst gekeken wie en wat in de buurt van de aangevraagde locatie ligt, om vervolgens de beslissing te nemen over welke carrier het meest geschikt is voor uw bedrijf. Dit baseren wij op ligging, performance en prijsstelling. De glasvezelaanbieders worden verbonden in onze eigen datacentra. In gevallen dat hier geen sprake van is, wordt door DataWeb in eigen beheer glasvezel geïnitieerd en aangelegd.

Meer informatie

Logo Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude


Glasvezel referenties

Ethernet Internet-oplossingmet een geavanceerde back-upfunctionaliteit.Snelle glasvezel verbindingen voor NUONGlasvezel verbinding Nederlands DagbladEthernet over Glasvezel KPMGEthernet verbinding over GlasvezelEthernet over Glasvezel verbindingen met geavanceerde fallback functionaliteit.

Straten in Haarlemmerliede en Spaarnwoude

Amsterdamsestraatweg, Bauduinlaan, Beatrixstraat, Binnenhof, Burg Simonsstraat, Burg v H t Westerflierpd, Burg van Bruggenstraat, Dillenburg, Doctor Baumannplein, Doctor Schaepmanstraat, Dubbele Buurt, Emmaplein, Groeneweg, Haarlemmermeerstraat, Haarlemmerstraatweg, Houtrakkerweg, Houtrijkstraat, Irenestraat, Julianastraat, Kanaalweg, Machineweg, Margrietplantsoen, Mientekade, Min Cort vd Lindenstr, Oranje Nassaustraat, Osdorperweg, Polanenkade, Polanenstraat,
Lees meer

Prins Bernhardkade, Prins Hendrikkade, Schoolstraat, Spaarndammerweg, Teding van Berkhoutweg, Vinkebrug, Wethouder Rijkeboerweg, Wilhelminastraat, Zijkanaal F Oost, Zijkanaal F Oost AB, Zijkanaal F West, Zuiderweg, Dorpsplein, Franciscanessenstraat, Haarlemmerstraatweg, Liedeweg, Oude Notweg, Penningsveer, Rottewegje, Veermolenweg.

DataWeb Glasvezel is maatwerk. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over Zakelijk Glasvezel in Haarlemmerliede en Spaarnwoude.

16-01-2014

 

Referenties
Postcode check

Doe nu onze postcode check & bekijk alle mogelijkheden op uw locatie

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

© 1994 - 2017 DataWeb B.V.

Navigatie