Zakelijk glasvezel Geldermalsen

Glasvezel Geldermalsen

 

Voor bedrijven in Geldermalsen is het mogelijk om aangesloten te worden op het landelijke glasvezelnetwerk. Met de dienst Ethernet over Glasvezel biedt DataWeb bedrijven in Geldermalsen een zakelijke glasvezelverbinding die de basis vormt voor een toekomstvaste breedbandconnectie met het internet. Voor bedrijven en organisaties in Geldermalsen die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen Appelhof, Hogeweide, Hondsgemet, Lingewaarden, Oudenhof en Watermolen zijn er zelfs extra aantrekkelijke mogelijkheden.

Kosten glasvezelverbinding

De kosten van een glasvezelverbinding in Geldermalsen zijn onderverdeeld in de eenmalige kosten van een rechtstreekse aansluiting op het glasvezelnetwerk en een vast tarief per maand, afhankelijk van de contractduur en de gewenste bandbreedte voor de verbinding met het Internet.
De eenmalige kosten van de glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie en afstand tot de glasvezelinfrastructuur.

Bij een aanvraag wordt door DataWeb eerst gekeken wie en wat in de buurt van de aangevraagde locatie ligt, om vervolgens de keuze te maken over welke carrier het meest geschikt is voor uw bedrijf gebaseerd op ligging, performance en prijsstelling. De glasvezelaanbieders worden verbonden in eigen datacentra. In gevallen dat hier geen sprake van is, wordt door DataWeb in eigen beheer glasvezel geïnitieerd en aangelegd.

Meer informatie

Logo Gemeente Geldermalsen

Glasvezel referenties

Ethernet Internet-oplossingmet een geavanceerde back-upfunctionaliteit.Snelle glasvezelverbindingen voor NUONGlasvezelverbinding Nederlands DagbladEthernet over Glasvezel KPMGEthernet verbinding over GlasvezelEthernet over Glasvezel-verbindingen met geavanceerde fallback functionaliteit.

Straten Geldermalsen

1e Zaaiwaarddwarsweg, Achter ’t Veer, Alexanderstraat, Anjerstraat, Anna Paulownastraat, Badweg, Bellefleur, Beltmolen, Berkelstraat, Bloemee, Bolspil, Boomkamp, Bosmanskamp, Burg Roozeveld v d Venln, Burg von Geusauweg, Burgemeester Vernedelaan, Burgemeester Verweijlaan, Coreanna, D J van Wijkstraat, Dahliastraat, De Bouwing, De Chamotte, De Panoven, De Schakel, De Vang, De Wieken, Deilseweg, Dijkmanszoet, Ds R Lomanlaan, Duindoornstraat, Dwarsstraat, Elzenbos, Emmalaan,
Lees meer

Esdoornstraat, Frederik Hendrikstraat, Geldersestraat, Genteldijk, Gerdina’s Hof, Glorie van Holland, Goudrenet, Groen van Prinstererstr, Haagdoornstraat, Herman Kuijkstraat, Heuvellaan, Hogeweide, Hooge Hoeven, Hugo de Grootstraat, IJsselstraat, Industrieweg, J F Kennedylaan, J v Oldenbarneveldstr, Kerkstraat, Klepel, Koninginnelaan, Koningsspil, Koningsweg, Koppelsedijk, Korneplein, Kornestraat, Kostverlorenkade, Kruiwiel, Kuipershof, Kuyperstraat, Laageinde, Lange Akker, Lekstraat, Leliestraat, Lingedijk, Lingeplein, Lingeweg, Maasstraat, Marktplein, Mauritsstraat, Meersteeg, Meidoornweg, Molenweg, Molenzicht, Nieuwstraat, Nijverheidsstraat, Notarisappel, Oranje Nassaustraat, Oude Kapel, Oudenhof, Parallelweg, Peppelbos, Poppelenburgerstraat, Poppenbouwing, Prins Bernhardlaan, Prins van Oranjestraat, Prinsenhof, Prinses Beatrixweg, Prinses Ireneweg, Prinses Julianaweg, Prinses Margrietweg, Prinses Marijkeweg, Regentessestraat, Rijksstraatweg, Rijnstraat, Schaepmanstraat, Scheldestraat, Sleedoornstraat, Sophiastraat, Stationsweg, Steenspil, Steenvliet, Sterappel, Talmastraat, Thorbeckestraat, Tielerweg, Trichtsevoetpad, Troelstrastraat, Tuindorp, Tunnelweg, Uiterdijk, Van Borsselelaan, Van Dam van Isseltweg, Van Hogendorpstraat, Van Houtenstraat, Van Limburg Stirumstraat, Van Utenhoveweg, Vd Duyn van Maasdamstr, vd Wall-Duyvendakhof, Vechtstraat, Vuurdoornstraat, Waalstraat, Watermolenweg, Willem de Zwijgerweg, Willemstraat, Windvaan, Zaaiwaardweg, Zoete Kroon, Zwarte Kamp.

DataWeb Glasvezel is maatwerk. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over Zakelijk Glasvezel in Geldermalsen.

08-08-2013

 

Referenties
Postcode check

Doe nu onze postcode check & bekijk alle mogelijkheden op uw locatie

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

© 1994 - 2017 DataWeb B.V.

Navigatie