Zakelijk glasvezel Eersel

Glasvezel Eersel

 

Voor bedrijven in is het mogelijk om aangesloten te worden op het landelijke glasvezelnetwerk. Met de dienst Ethernet over Glasvezel biedt DataWeb bedrijven in een zakelijke glasvezelverbinding die de basis vormt voor een toekomstvaste breedbandconnectie met het internet. Voor bedrijven en organisaties in die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen Duizel, De Haagdoorn en Meerheide zijn er zelfs extra aantrekkelijke mogelijkheden.

Kosten glasvezelverbinding

De kosten van een glasvezelverbinding in Eersel zijn onderverdeeld in de eenmalige kosten van een rechtstreekse aansluiting op het glasvezelnetwerk en een vast tarief per maand, afhankelijk van de contractduur en de gewenste bandbreedte voor de verbinding met het Internet.
De eenmalige kosten van de glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie en afstand tot de glasvezelinfrastructuur.

Bij een aanvraag wordt door DataWeb eerst gekeken wie en wat in de buurt van de aangevraagde locatie ligt, om vervolgens de keuze te maken over welke carrier het meest geschikt is voor uw bedrijf gebaseerd op ligging, performance en prijsstelling. De glasvezelaanbieders worden verbonden in eigen datacentra. In gevallen dat hier geen sprake van is, wordt door DataWeb in eigen beheer glasvezel geïnitieerd en aangelegd.

Meer informatie

Logo Gemeente Eersel

Glasvezel referenties

Ethernet Internet-oplossingmet een geavanceerde back-upfunctionaliteit.Snelle glasvezelverbindingen voor NUONGlasvezelverbinding Nederlands DagbladEthernet over Glasvezel KPMGEthernet verbinding over GlasvezelEthernet over Glasvezel-verbindingen met geavanceerde fallback functionaliteit.

Straten Eersel

Aelenstraat, Aengilbertusstraat, Alsbergdreef, Areven, Bergeijksedijk, Berkakkers, Bijnenstraat, Bisschop Rythoviusweg, Bloxstraat, Boekweit, Boevenheuvel, Bogerd, Boksheide, Boksheidsedijk, Bospoort, Broekstraat, Brouwer, Bunderstraat, Dalemsedijk, De Berken, De Velden, Den Daal, Dijk, Dijkhof, Draaiboom, Dreef, Drieske, Duizelseweg, Eerdbrand, Eikenburg, Frankenstraat, Gagel, Gaobertstraat, Gebroeders Hoeksstraat, Geerhof, Genderweg, Groes, Grote Aardweg, Haam, Haver, Hazenbeemd, Hazenstraat
Lees meer

, Hees, Heibloem, Heilige Geeststraat, Helsbeemd, Hertheuvelsehoef, Hertstraat, Hint, Hollandse Hoeve, Holster, Hongerman, Hoogkar, Hoogstraat, Hooi, Hoolhof, Hoolstraat, Horstveld, Johannes de Kortstraat, Kapelweg, Kerkevelden, Kerkstraat, Kerver, Kievitsbocht, Koolzaad, Koperslager, Koppenhoek, Kortkruisdijk, Kraanvogelweg, Krekelbos, Kromme Molenweg, Kuiper, Laaghuizerweg, Lage Heide, Lange Voren, Lindehof Binnen, Lindehof Midden, Lindehof N, Lindehof Z, Lindestraat, Lupine, Markt, Mattheus Eerseliusstraat, Meerheide, Merckelbachstraat, Mgr de Haasstraat, Midakkers, Molenakkers, Molenveld, Nic Sichmansstraat, Nieuwstraat, Odradastraat, Otterdijck, Oude Postelseweg, Oudland, Pankenstraat, Paulus Gielmansstraat, Pikhoek, Plaatse, Postakkers, Postelsebocht, Postelseweg, Puttendijk, Quackelaer, Rapen, Rogge, Rosheuvel, Roten, Schadewijk, Schadewijkstraat, Schapendries, Schoolstraat, Sigarenmaker, Speeldries, Spijkert, Spijkertsedijk, Steenstraat, Stelt, Stevensstraat, Stokkelen, Tasbroekwegje, Teulland, Van de Boomstraat, Van der Zandenstraat, Vinkenbos, Vissersstraat, Voort, Voortseweg, Wanmolen, Welsh Divisionstraat, Wijer, Willibrorduslaan, Zandbogten, Zandhoefseweg, Zanger, Zicht, Zuring, Zuster Reinildislaan.

DataWeb Glasvezel is maatwerk. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over Zakelijk Glasvezel in Eersel.

09-08-2013

 

Referenties
Postcode check

Doe nu onze postcode check & bekijk alle mogelijkheden op uw locatie

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

© 1994 - 2017 DataWeb B.V.

Navigatie