Glasvezel in Ede

Glasvezel in Ede

 

Wilt u glasvezel in Ede? DataWeb levert zakelijk glasvezel aan alle bedrijven in Ede. Aan bedrijven in Ede biedt DataWeb een stabiele verbinding die de basis vormt voor een toekomstvaste breedbandconnectie met het internet. Voor bedrijven en organisaties in Ede die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen Frankeneng, Heestereng, Kievitsmeent, Klaphek, Reehorsterweg, De Vallei en Willinkhuizen zijn er zelfs extra aantrekkelijke mogelijkheden.

Zakelijk glasvezel op uw adres? Doe nu onze postcode check & bekijk alle mogelijkheden op uw locatie.

Postcode*
Huis Nr.*
Toev.


even geduld..
Even geduld..
Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

Kosten verbinding

De kosten van een verbinding in Ede zijn onderverdeeld in de eenmalige kosten van een rechtstreekse aansluiting op het glasvezelnetwerk en een vast tarief per maand, afhankelijk van de contractduur en de gewenste bandbreedte voor de verbinding met het Internet. De eenmalige kosten van de glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie en afstand tot de glasvezelinfrastructuur.

Bij een aanvraag wordt door DataWeb eerst gekeken wie en wat in de buurt van de aangevraagde locatie ligt, om vervolgens de keuze te maken over welke carrier het meest geschikt is voor uw bedrijf gebaseerd op ligging, performance en prijsstelling. De aanbieders worden verbonden in eigen datacentra. In gevallen dat hier geen sprake van is, wordt door DataWeb in eigen beheer de verbinding geïnitieerd en aangelegd.

Regio Ede

Logo Gemeente Ede

Glasvezel referenties

Ethernet Internet-oplossingmet een geavanceerde back-upfunctionaliteit.Snelle glasvezelverbindingen voor NUONGlasvezelverbinding Nederlands DagbladEthernet over Glasvezel KPMGEthernet verbinding over GlasvezelEthernet over Glasvezel-verbindingen met geavanceerde fallback functionaliteit.

17-11-2015

 

Referenties
Postcode check

Doe nu onze postcode check & bekijk alle mogelijkheden op uw locatie

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

© 1994 - 2017 DataWeb B.V.

Navigatie