Zakelijk glasvezel Druten

Glasvezel Druten

 

Voor bedrijven in Druten is het mogelijk om aangesloten te worden op het landelijke glasvezelnetwerk. Met de dienst Ethernet over Glasvezel biedt DataWeb bedrijven in Druten een zakelijke glasvezelverbinding die de basis vormt voor een toekomstvaste breedbandconnectie met het internet. Voor bedrijven en organisaties in Druten die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen Horst, Klepperheide en Westerhout zijn er zelfs extra aantrekkelijke mogelijkheden.

Kosten glasvezelverbinding

De kosten van een glasvezelverbinding in Druten zijn onderverdeeld in de eenmalige kosten van een rechtstreekse aansluiting op het glasvezelnetwerk en een vast tarief per maand, afhankelijk van de contractduur en de gewenste bandbreedte voor de verbinding met het Internet.
De eenmalige kosten van de glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie en afstand tot de glasvezelinfrastructuur.

Bij een aanvraag wordt door DataWeb eerst gekeken wie en wat in de buurt van de aangevraagde locatie ligt, om vervolgens de keuze te maken over welke carrier het meest geschikt is voor uw bedrijf gebaseerd op ligging, performance en prijsstelling. De glasvezelaanbieders worden verbonden in eigen datacentra. In gevallen dat hier geen sprake van is, wordt door DataWeb in eigen beheer glasvezel geïnitieerd en aangelegd.

Meer informatie

Logo Gemeente Druten

Glasvezel referenties

Ethernet Internet-oplossingmet een geavanceerde back-upfunctionaliteit.Snelle glasvezelverbindingen voor NUONGlasvezelverbinding Nederlands DagbladEthernet over Glasvezel KPMGEthernet verbinding over GlasvezelEthernet over Glasvezel-verbindingen met geavanceerde fallback functionaliteit.

Straten Druten

Alladinstraat, Ambtshuisplein, Ambtshuisstraat, Bambistraat, Beatrixstraat, Bernadette Marielaan, Bernhardstraat, Bieskamp, Bloemenkamp, Boldershoflaan, Boslaan, Botterdam, Bremkamp, Breuvenhof, Broek, Brouwersstraat, Bruglaan, Burg Bruinemanstraat, Burg de Leeuwstraat, Buurmeesterstraat, Cieringstraat, Citatiestraat, Coorninglaan, Corterhoven, De Hoeven, De Koekoek, De Kolk, De Parken, De Plantage, De Ruijterstraat, Dijkgraafstraat, Dokter Wasmannstraat, Dolderd, Doornroosjestraat,
Lees meer

Ekelen, Elshof, Elzenskamp, Emmastraat, Frijnheuvel, Geerstraat, Genechtstraat, Goudheuvelstraat, Grasakker, Hansekamp, Heemradenstraat, Heersweg, Hegakker, Het Haagje, Het Hout, Heufke, Heuvel, Hoefslagstraat, Hogestraat, Hoogland, Hoogstuk, Hooistraat, Industrieweg, Irenestraat, Jan van Galenstraat, Joannes Boscopad, Julianastraat, Kalverstraat, Kapellekenslaan, Karel Doormanstraat, Kasteelhof, Kasteellaan, Kasteelpad, Kattenburg, Kerkeland, Kerkepas, Kerkstraat, Klaverpas, Klepperheide, Klokkenslagstraat, Kloosterlaan, Koningstraat, Korenkamp, Korte Akker, Laan van Klein Afferden, Lampionstraat, Landschrijverstraat, Langakkers, Leigraaf, Lievendaal, Loofschouwstraat, Margrietstraat, Mariahof, Marijkestraat, Markt, Meerkamp, Meester van Coothstraat, Middelveld, Molenhoek, Molenstraat, Nieuwstraat, Nijenkamp, Nijverheidsweg, Ooievaarstraat, Overrijkskamp, Pa Hoeklaan, Parkweg, Piet Heinstraat, Piet Verslootstraat, Postelkamp, Prins Hendrikstraat, Raadhuisstraat, Rieffhof, Roodhekkenpas, Scharenburg, Schipleisingel, Stationsstraat, Steenakker, Stevenspad, Trompstraat, Tuinschouwstraat, Van Delenshof, Van Delenspad, Van Heemstraweg, Veerstraat, Vijverhof, Vlakkers, Vliervoetpad, Waalbandijk, Weerpenningstraat, Weide, Westerhout, Wilhelminastraat, Zalingweide, Zeven Geversstraat.

DataWeb Glasvezel is maatwerk. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over Zakelijk Glasvezel in Druten.

23-07-2013

 

Referenties
Postcode check

Doe nu onze postcode check & bekijk alle mogelijkheden op uw locatie

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

© 1994 - 2017 DataWeb B.V.

Navigatie