Glasvezel in Dordrecht

Glasvezel in Dordrecht

 

Wilt u glasvezel in Dordrecht? Dan bent u op de juiste plek. DataWeb levert zakelijk glasvezel aan alle bedrijven in Dordrect. Wij bieden bedrijven in Dordrecht een verbinding waarmee u alle datacommunicatie kan faciliteren. Denk hierbij aan VoIP, cloud werken en streaming video.

Bedrijventerreinen

Voor bedrijven en organisaties die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen Amstelwijck, Dordtse Kil, Handelskade, Krabbepolder, Merwedehaven en Vissersdijk zijn er zelfs extra aantrekkelijke mogelijkheden.

Zakelijk glasvezel op uw adres? Doe nu onze postcodecheck & bekijk alle mogelijkheden op uw locatie.

Postcode*
Huis Nr.*
Toev.


even geduld..
Even geduld..
Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

Kosten verbinding

De kosten van een glasvezelverbinding in Dordrecht zijn onderverdeeld in de eenmalige kosten van een rechtstreekse aansluiting op het glasvezelnetwerk en een vast tarief per maand, afhankelijk van de contractduur en de gewenste bandbreedte voor de verbinding met het Internet.
De eenmalige kosten van de glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie en afstand tot de glasvezelinfrastructuur.

Bij een aanvraag wordt door DataWeb eerst gekeken wie en wat in de buurt van de aangevraagde locatie ligt, om vervolgens de keuze te maken over welke carrier het meest geschikt is voor uw bedrijf gebaseerd op ligging, performance en prijsstelling. De glasvezelaanbieders worden verbonden in eigen datacentra. In gevallen dat hier geen sprake van is, wordt door DataWeb in eigen beheer glasvezel geïnitieerd en aangelegd.

Regio Dordrecht

Wij leveren in de regio Dordrect in verschillende plaatsen. Hieronder zijn de populaire plaatsen.
Logo Gemeente Dordrecht


Glasvezel referenties

Ethernet Internet-oplossingmet een geavanceerde back-upfunctionaliteit.Snelle glasvezel verbindingen voor NUONGlasvezel verbinding Nederlands DagbladEthernet over Glasvezel KPMGEthernet verbinding over GlasvezelEthernet over Glasvezel verbindingen met geavanceerde fallback functionaliteit.

17-11-2015

 

Referenties
Postcode check

Doe nu onze postcode check & bekijk alle mogelijkheden op uw locatie

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

© 1994 - 2017 DataWeb B.V.

Navigatie