Glasvezel in Den Haag? Doe nu onze postcode check & bekijk alle mogelijkheden op uw locatie.

Postcode*
Huis Nr.*
Toev.


even geduld..
Even geduld..
Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

 

Zakelijk glasvezel Den Haag

Zakelijk Glasvezel Den Haag

Wilt u glasvezel in Den Haag? DataWeb levert zakelijk glasvezel aan alle bedrijven in Den Haag. Met de dienst Ethernet over Glasvezel biedt DataWeb bedrijven een snelle, zakelijke glasvezelverbinding die de basis vormt voor een toekomstvaste breedbandconnectie met het internet. Wij leveren in elke wijk, maar zijn hierbij wel afhankelijk van de beschikbaarheid van het netwerk.

Meeste betrouwbaar van alle glasvezelaanbieders

ethernet over glasvezel verbinding DataWeb is een onafhankelijke Internet Service Provider (ISP) en werkt met alle glasvezel providers in Nederland en realiseert ook zelf glasvezelverbindingen. Bij een aanvraag wordt eerst door DataWeb gekeken wie en wat in de buurt van de aangevraagde locatie ligt. Wij vergelijken het aanbod, om vervolgens de keuze te maken welke carrier het meest geschikt is qua ligging, performance en prijsstelling. De glasvezel aanbieders worden verbonden in ons eigen datacenter. In het geval dat hier geen sprake van is wordt door DataWeb in eigen beheer glasvezel geïnitieerd en aangelegd. Zo zorgen wij ervoor dat we altijd het meest betrouwbaar zijn van alle zakelijk glasvezelaanbieders.

Wat is de snelheid van glasvezel internet?

De snelheid van zakelijke glasvezel internet kunt u zelf bepalen. DataWeb zorgt voor een een rechtstreekse internet aansluiting op het glasvezelnetwerk. Waardoor u zelf de keuze heeft voor de optimale bandbreedte. Door de rechtstreekse aansluiting, kunnen gegarandeerde snelheden van 10 Mb/s tot en met 10 Gb/s worden gehaald zonder overboeking, zowel up- als downstream. Door glasvezel zakelijk in te zetten, is het mogelijk om grote hoeveelheden data snel te verzenden en op te halen. Hiermee biedt deze verbinding de basis voor een toekomstvaste breedband verbinding met het internet.

Kosten zijn afhankelijk van veel factoren

Wat zijn de kosten van zakelijk glasvezel in Den Haag voor mijn bedrijf? Een vraag die we dagelijks beantwoorden. DataWeb is gespecialiseerd in maatwerk oplossingen. Daarom is het van te voren niet mogelijk om een inschatting te maken van de kosten voor een glasvezelverbinding. Dit is namelijk onder andere afhankelijk van:

 • De graafafstand; Wat is de afstand tov dichtstbijzijnde handhole/mainhole?
 • De afstand t.o.v. dichtstbijzijnde bestaande glasvezelnetwerk (alle grote glasvezelpartijen)
 • De gewenste bandbreedte. (start bij 10 Mb – 1 Gb)
 • De SLA en de gewenste garanties; DataWeb biedt standaard 99,9% uptime waar andere partijen ‘next business day’ of ‘best effort’ bieden.
 • De versnijding of overboeking van de verbinding

Als u bovenstaande punten leest, heeft u direct antwoord op de vraag "Waarom is zakelijk glasvezel zo duur?". Voor uw aanvraag vergelijken we de prijs van alle glasvezel leveranciers. Zodra we meer weten over bovenstaande zaken kunnen we een voorstel op maat maken. Zo weet u zeker dat de verbinding voldoet aan uw wensen. Als u wilt weten of er al glasvezel ligt, kunt u gebruik maken van onze glasvezel postcodecheck. De maatwerk oplossingen zijn minder geschikt voor de kleine zakelijke markt, omdat de prijzen voor verbindingen beginnen vanaf € 260,- per maand. Wat voor kleine bedrijven vaak te duur is. Een alternatief is dan zakelijk adsl. Meer weten over de prijzen van zakelijk glasvezel? Lees onze pagina: "Wat zijn de kosten van zakelijk glasvezel?"

Glasvezel om meerdere vestigingen te verbinden

Glasvezel is de ideale verbinding om meerdere vestigingen met elkaar te verbinden om zo een gesloten netwerk te realiseren. De stabiele verbinding zorgt er namelijk voor dat u meer zekerheid heeft. Daarnaast biedt het gesloten netwerk meer flexibiliteit voor ICT voorzieningen. Een aantal voordelen is:

 • Het wordt eenvoudiger om RDP sessies in te richten
 • Centrale server diensten zijn eenvoudig uitrollen
 • Er is een lage latency (verlies) – geen tunnels te bouwen over het internet
 • Veiligheid (alle data blijft binnen het eigen netwerk)
 • Er is geen aparte VPN apparatuur en/of firewalls nodig
 • De beheerkosten worden vele malen lager dan bij open netwerken
 • Er is een lagere Single-Point-Of-Failure

Voorbeelden van toepassingen zijn hotels en transporteurs. Hotels hebben vaak een intern boekingssysteem. Door gebruik te maken van een gesloten netwerk over glasvezel kan de bezetting van alle vestigingen eenvoudig inzichtelijk worden gemaakt. Bij transporteurs is communicatie tussen verschillende opslaglocaties van groot belang voor efficiënte distributie.

Chat met ons: chat button

Welke oplossingen zijn beschikbaar?Op glasvezel zijn verschillende oplossingen mogelijk. Lees hieronder meer hierover:Punt-Punt – laag 2 verbinding tussen twee vestigingen

E-VPN – laag 2 verbinding tussen meerdere vestigingen

IP VPN netwerk – laag 3 verbinding voor veilige communicatie tussen hoofdkantoor en vestigingen

MPLS (netwerk VPN) – combinaties mogelijk tussen laag 2 en laag 3 verbindingen

Een direct verbinding met het datacenter is ook mogelijk. Wilt u weten of we uw datacenter kunnen koppelen? Bekijk onze datacenter verbindingen.

Glasvezel en werken in de cloud

verbinding Expressroute AWS direct connectWerken in de cloud wordt steeds populairder. Glasvezel kan hierbij een belangrijke factor zijn voor het succes. Het belang van een stabiele internetverbinding is dan enorm groot. Wanneer de verbinding wegvalt, kunt u immers niet meer doorwerken. DataWeb heeft grote bedijven ondersteund bij het verbinden van de cloud toepassingen met het eigen netwerk. Door onze flexibele werkwijze verloopt een dergelijke implementatie altijd zorgeloos. De oplossingen zijn zowel geleverd voor verbindingen met eigen cloud servers als externe cloud services zoals Azure, AWS en Google Cloud. Kijk hier voor meer informatie over een directe verbinding met Azure of AWS.

De voordelen:

Voordelen zakelijk glasvezel van DataWebDataWeb Zakelijk Glasvezel biedt de volgende voordelen:

 • Vast tarief per maand
 • Supersnelle verbinding over zakelijk glasvezel
 • Gegarandeerde & maximale bandbreedtes met netwerkbeschikbaarheid van 99,9%
 • Standaard al VLAN-transparant
 • Ruim voldoende bandbreedtes om meerdere vestigingen te koppelen met internet
 • Dataverkeer Non-Overbooked en zonder datalimiet en/ of Fair Use Policy
 • Mogelijkheid de aansluiting te splitsen
 • Inclusief 19" apparatuur met Ethernet koppelvlak (RJ-45) of SFP
 • Uitgebreide rapportagemogelijkheden
 • Inclusief beheer & installatie
 • Toekomstvaste techniek
 • Klaar voor werken in de cloud

Onze referenties:

Hieronder vindt u een aantal van onze referenties. DataWeb werkt voor grote én kleine bedrijven. In totaal hebben we meer dan 1200 tevreden klanten. Neem vooral contact op voor de mogelijkheden.

Bedrijventerreinen

Voor bedrijven en organisaties in Den Haag die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen Zichtenburg/Kerketuinen/Dekkershoek, Binckhorst, Forepark/Middenweg, Fruitweg, Laakhaven, Scheveningse Haven, Uitenhagestraat, Westvlietweg II,III,IV en Ypenburg zijn er zelfs extra aantrekkelijke mogelijkheden.

Glasvezel aanbieders de regio

Er zijn verschillende aanbieders met een eigen netwerk in uw regio actief. Denk hierbij aan KPN, Ziggo en Eurofiber. Bij DataWeb vergelijken we de aanbiedingen van alle providers zodat u de beste verbinding n de beste prijs krijgt. Elke locatie is anders daarom maken we altijd een aanbod op maat. Neem vooral contact op om eens te informeren naar de mogelijkheden.

Vraag informatie aan

DataWeb Glasvezel is maatwerk. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over Zakelijk Glasvezel in Den Haag

Laatste update 01-07-2017

© 1994 - 2017 DataWeb B.V.

Navigatie