Zakelijk glasvezel Boxmeer

Glasvezel Boxmeer

 

Voor bedrijven in Boxmeer is het mogelijk om aangesloten te worden op het landelijke glasvezelnetwerk. Met de dienst Ethernet over Glasvezel biedt DataWeb bedrijven in Boxmeer een zakelijke glasvezelverbinding die de basis vormt voor een toekomstvaste breedbandconnectie met het internet. Voor bedrijven en organisaties in Boxmeer die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen Overloon, Saxe Gotha en Veldweg zijn er zelfs extra aantrekkelijke mogelijkheden.

Kosten glasvezelverbinding

De kosten van een glasvezelverbinding in Boxmeer zijn onderverdeeld in de eenmalige kosten van een rechtstreekse aansluiting op het glasvezelnetwerk en een vast tarief per maand, afhankelijk van de contractduur en de gewenste bandbreedte voor de verbinding met het Internet.
De eenmalige kosten van de glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie en afstand tot de glasvezelinfrastructuur.

Bij een aanvraag wordt door DataWeb eerst gekeken wie en wat in de buurt van de aangevraagde locatie ligt, om vervolgens de keuze te maken over welke carrier het meest geschikt is voor uw bedrijf gebaseerd op ligging, performance en prijsstelling. De glasvezelaanbieders worden verbonden in eigen datacentra. In gevallen dat hier geen sprake van is, wordt door DataWeb in eigen beheer glasvezel geïnitieerd en aangelegd.

Meer informatie

Logo Gemeente Boxmeer

Glasvezel referenties

Ethernet Internet-oplossingmet een geavanceerde back-upfunctionaliteit.Snelle glasvezelverbindingen voor NUONGlasvezelverbinding Nederlands DagbladEthernet over Glasvezel KPMGEthernet verbinding over GlasvezelEthernet over Glasvezel-verbindingen met geavanceerde fallback functionaliteit.

Straten Boxmeer

Abraham Bloemaertstraat, Adriaen Brouwerstraat, Adriaen van Ostadestraat, Aert van der Neerstraat, Althof, Anthonie van Dijckstraat, Anton Mauvestraat, Bakelgeertstraat, Beatrixstraat, Begijnenstraat, Bergfluiter, Bernhardstraat, Beugenseweg, Bilderbeekstraat, Binnenweg, Bladkoninkje, Bocstraat, Boomklever, Boomkruiper, Boterbloem, Braamsluiper, Burg Verkuijlstraat, Burgemeester Hengstplein, Carel Fabritiusstraat, Carmelietenstraat Oost, Carmelietenstraat West, Cornelis Buijsstraat, Cornelis Evertsenstraat,
Lees meer

Cornelis Ketelstraat, Cornelis Trompstraat, D’n Entrepot, Daniel Mijtenstraat, De Acacia, de Azalea, De Brem, de Elsendonck, de Erica, De Esdoorn, de Goudenregen, de Haagbeuk, De Hazelaar, de Hulst, de Jasmijn, de Kloostertuin, de Laurier, de Linde, de Mahonie, de Meidoorn, de Raetsingel, de Ribes, de Sering, de Tamarisk, de Vlier, de Wingerd, Dieric Boutsstraat, Dr. Peelenstraat, Duifkruid, Duizendblad, Ekster, Elderom, Elzenstraat, Emmanuel de Wittestraat, Emmastraat, Ereprijs, Exportstraat, Faunalaan, Floralaan, Frans Halsstraat, Gabriel Metsustraat, Geelgors, Gerard Davidstraat, Gerard Doustraat, Gerard Honthorststraat, Gerard Terborchstraat, Goudhaantje, Govert Flinckstraat, Graafseweg, Grasklokje, Grasmus, Groenling, Hans Memlingstraat, Havikskruid, Heistraat, Hendrikstraat, Hercules Seghersstraat, het Zand, Hollesteeg, Hoogendijk, Hoogeweg, Hoogkoorpassage, Hoogstraat, Houtstraat, Inleg, Irenestraat, Jacob Corneliszstraat, Jacob de Kerlestraat, Jacob Marisstraat, Jacob van Ruysdaelstraat, Jan Bosboomstraat, Jan Mostaertstraat, Jan Petersstraat, Jan Porcellisstraat, Jan Sluijtersstraat, Jan Tooropstraat, Jan van Brakelstraat, Jan van de Capellestraat, Jan van der Heijdenstr, Jan van Eijkstraat, Jan van Galenstraat, Jan van Goijenstraat, Jan van Scorelstraat, Jan Vermeerstraat, Jeroen Boschstraat, Jozef Israelsstraat, Julianastraat, Julie Postelsingel, Kanarie, Karekiet, Karel Doormanstraat, Keep, Kerkpad, Klompenstraatje, Koorstraat, Koperwiek, Korte Marktstraat, Kraai, Krekelzanger, Kruisbek, Kwikstaart, Le Blancstraat, Leeuwerik, Lijster, Loerangelsestraat, Lucas van Leydenstraat, Marijkestraat, Marktstraat, Mees, Meindert Hobbemastraat, Merel, Michiel de Ruyterstraat, Molendijk, Nachtegaal, Nassaustraat, Oranjestraat, Paapje, Parallelweg, Pastoor Kerstenstraat, Pastoorsbiest, Paulus Potterstraat, Peter Paul Rubensstraat, Piet Heinstraat, Pieter Brueghelstraat, Pieter Claeszstraat, Pieter de Hooghstraat, Pieter Molijnstraat, Pieter Poststraat, Prinses Margrietstraat, Putter, Raaf, Raamstraat, Rapenstraat, Rembrandt van Rijnstraat, Rietzanger, Rijkevoortseweg, Roek, Roodborst, Roodstaart, Sambeekseweg, Saxe Gothastraat, Sijs, Spoorstraat, St. Anthonisweg, St. Jozefstraat, Stationsweg, Steenstraat, Sweelinck, Tapuit, Thomas de Keijserstraat, Tuinfluiter, Uitleg, Valendries, van Beckumstraat, van Coothstraat, van den Berghstraat, van Elswijckstraat, van Grotenhuisstraat, van Odenhovenstraat, van Sasse van IJsseltstr, van Speyk, Veerstraat, Velgertstraat, Verheijen van Estveltstr, Vincent van Goghstraat, Vink, Vlaamse Gaai, Warandastraat, Weijerstraat, Wieldijkje, Wielewaal, Wilhelmina Passage, Wilhelminastraat, Willem van de Veldestr, Wim de Korverstraat, Winterkoning, Zandpaadje, Zwaluw, Zwartkop.

DataWeb Glasvezel is maatwerk. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over Zakelijk Glasvezel in Boxmeer.

08-08-2013

 

Referenties
Postcode check

Doe nu onze postcode check & bekijk alle mogelijkheden op uw locatie

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

© 1994 - 2017 DataWeb B.V.

Navigatie