Zakelijk glasvezel Bedum

Glasvezel Bedum

 

Voor bedrijven in Bedum is het mogelijk om verbonden te worden aan het glasvezelnetwerk van Nederland. Met de dienst Ethernet over Glasvezel biedt DataWeb bedrijven in de gemeente Bedum een professionele, zakelijke glasvezelverbinding die de basis vormt voor een toekomstvaste breedbandconnectie met het internet. Voor bedrijven, ondernemingen en organisaties in de gemeente Bedum die zich bevinden op het bedrijventerrein Boterdiep zijn er zelfs extra voordelige opties.

Kosten glasvezelverbinding

De kosten van een glasvezelverbinding in Bedum bestaan uit de eenmalige kosten van een directe aansluiting op het glasvezelnetwerk en een vast bedrag per maand, afhankelijk van de contractduur en de gewenste bandbreedte voor de verbinding met het Internet.
De eenmalige kosten van de glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie en afstand tot de nationale glasvezelinfrastructuur.

Bij een aanvraag van glasvezel in Bedum wordt door DataWeb eerst gekeken wie en wat in de buurt van de aangevraagde locatie ligt, om vervolgens de beslissing te nemen over welke carrier het meest geschikt is voor uw bedrijf. Dit baseren wij op ligging, performance en prijsstelling. De glasvezelaanbieders worden verbonden in onze eigen datacentra. In gevallen dat hier geen sprake van is, wordt door DataWeb in eigen beheer glasvezel geïnitieerd en aangelegd.

Meer informatie

Logo Gemeente Bedum


Glasvezel referenties

Ethernet Internet-oplossingmet een geavanceerde back-upfunctionaliteit.Snelle glasvezel verbindingen voor NUONGlasvezel verbinding Nederlands DagbladEthernet over Glasvezel KPMGEthernet verbinding over GlasvezelEthernet over Glasvezel verbindingen met geavanceerde fallback functionaliteit.

Straten in Bedum

Abel Tasmanstraat, Almastraat, Bazuinslaan, Beatrixlaan, Bernhardlaan, Bosuil, Boterbloem, Boterdiep OZ, Boterdiep WZ, Boterdiep ZZ, Buizerd, Burchtplein, Burchtstraat, Ceresakker, Coendersstraat, Cremersrijge, De Acacia, De Blink, De Bongerd, De Drie Rozen, De Eiken, De Els, De Esdoorn, De Haken, De Hazelaar, De Horst, De Kamp, De Kastanje, De Lijnbaan, De Lijsterbes, De Meidoorn, De Populieren, De Roterij, De Ruyterstraat, De Vlasakker, De Vlier, De Vlijt, De Vogelkers, De Vrije Gang, De Wilgen, De Zwaan,
Lees meer

Dwerguil, Ellerhuizen, Emmalaan, Fazant, Fluitekruid, Foelkiusstraat, Folkerdastraat, Grotestraat, Grutto, Havik, Heemweg, Herestreek, Industrieweg, Irenelaan, Julianalaan, Kapelstraat, Karel Doormanstraat, Kerklaan, Kerkuil, Kieviet, Klaver, Krijthehof, Kuipersrijge, Kwikstaart, Lageweg, Langs de Lijn, Leeuwerik, Ludgerstraat, Madelief, Margrietlaan, Marijkelaan, Mensemastraat, Merel, Molenweg, Noordwolderweg, Ommelanderdrift, Oosterend, Oude Dijk, Patrijs, Piet Heinstraat, Pinksterbloem, Plantsoen, Plantsoenstraat, Prof Boermastraat, Prof Mekelstraat, Prof Ridderbosstraat, Ransuil, Reiger, Schoolstraat, Schultingastraat, Smidshorn, Sneeuwuil, Speenkruid, Sperwer, Sportlaan, St Annerweg, St Hubertusholt, Stationsweg, Stedumerweg, Steenuil, Tappersrijge, Ter Laan, Thedemastraat, Thesingerweg, Trompstraat, Tweede Dwarsstraat, Valk, Van Heemskerckstraat, Van Speykstraat, Veeno, Velduil, Verbindingsweg, Waldadrift, Walfridushof, Walfriduslaan, Weegbree, Westerdijkshorn, Weversrijge, Wilhelminalaan, Witsenborgstraat, Witte de Withstraat, Wolddijk, Woonschepen Herestreek, Wouw, Wroetende Mol, Zevenbruggetjesweg, Zwaluw, Kerkhoflaan, Nieuwstraat, Noordwolderweg, Plattenburg, Willemsstreek, Wolddijk, Achterweg, Beckeringhstraat, Bedumerweg, Bosweg, Boterdiep Oostzijde, Middelstumerweg, Molenpad, Mr A J van Roijenstraat, Onderwierum, Rodeweg, Rodewolt, Stadsweg, Uiterdijk, Warffumerweg, Winsumertrekpad, Winsumerweg, Akkerstraat, Beijumerweg, Boterdiep Oostzijde, Boterdiep Westzijde, Koolstraat, Kosterijland, Lewestraat, Nollensteeg, Noordwolderweg, Oosterseweg, Pastorielaan, Schoolstraat, Sickinghestraat, Tuinbouwstraat, Van Berumstraat, Van Starkenborghstraat, Westerseweg, Wolddijk, Woonschepen Boterdiep OZ.

DataWeb Glasvezel is maatwerk. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over Zakelijk Glasvezel in Bedum.

09-01-2014

 

Referenties
Postcode check

Doe nu onze postcode check & bekijk alle mogelijkheden op uw locatie

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

© 1994 - 2017 DataWeb B.V.

Navigatie