Specialist in zakelijk glasvezel
99,9% uptime garantie 99,9% uptime garantie
Gegarandeerde bandbreedte Gegarandeerde bandbreedte
24/7 support bij verstoringen 24/7 support bij verstoringen

SDSL.bis | Extended ethernet Tele2 | Alle informatie die je moet weten

Bent u opzoek naar informatie over SDSL.bis?

Dan bent u op de juiste plek!

Wij hebben alle informatie over de extended ethernet oplossing op een rijtje gezet.

Wat is SDSL.bis?

SDSL.bis is zakelijk internet via een SDSL-verbinding volgens de nieuwe standaard (soms ook extended ethernet genoemd). Door deze nieuwe standaard is het mogelijk om een hogere snelheid op één koperpaar te behalen en deze ook nog eens te bundelen. Zo kan een hogere bandbreedte worden behaald over dezelfde verbinding.

Welke snelheid is mogelijk met SDSL-verbinding?

Via SDSL.bis is het mogelijk een snelheid tot 20 Mbit te behalen. Dit realiseren we door 4 koperparen van 5 Mbit/s te bundelen tot één transparante verbinding. De exacte snelheid is wel afhankelijk van de afstand tot de wijkcentrale.

Effect van de afstand tot wijkcentrale

Bij DSL-verbindingen speelt de afstand tot de wijkcentrale een belangrijke rol bij de maximale snelheid (bandbreedte) die behaald kan worden. Des te verder van de centrale, des te lager de maximale snelheid.

SDSL.bis biedt hier een oplossing voor, omdat koperparen gecombineerd kunnen worden. Hiermee wordt de maximale bandbreedte met 4x verhoogd.

Verschil tussen SDSL.bis en WEAS?

Het verschil tussen SDSL.bis en WEAS is de aanbieder van het netwerk. SDSL.bis wordt over het netwerk van Tele2 geleverd, WEAS over het netwerk van KPN.

Wij leveren bij DataWeb onze internetdiensten over beide netwerken. Neem vooral contact met ons op om advies te krijgen.

Alternatieven voor SDSL.bis

Er zijn voldoende alternatieven voor SDSL.bis. We hebben ze hieronder voor u op een rij gezet.

Over: Rico Wisman

Bio: Sinds 1994 ben ik als manager werkzaam bij DataWeb, onafhankelijke Internet Service Provider (ISP). DataWeb is een flexibele organisatie met korte lijnen die sinds 1994 actief is in de zakelijke markt. DataWeb kan zich daarom met recht tot één van de eerste internetproviders van Nederland rekenen. Kenmerkend voor mijn werk bij DataWeb is de specialisatie in datacommunicatie. Dit resulteert in een uitgebreid en gevarieerd portfolio met een breed scala aan bedrijven, overheden en non-profitinstellingen.

GLS
Blijdorp
Heerema
O’Neill Europa
DC Klinieken
Davanti Nederland
Doe de Postcode Check

Bekijk de mogelijkheden op jullie bedrijfslocatie  Leveren we op jullie locatie?
  heeft u een vraag? neem contact op
  bel ons voor al uw vragen 070 381 92 18
  e-mail specifieke wensen sales@dataweb.nl
  elke werkdag bereikbaar Start chat
  plan een Adviesgesprek