Specialist in zakelijk glasvezel
99,9% uptime garantie 99,9% uptime garantie
Gegarandeerde bandbreedte Gegarandeerde bandbreedte
24/7 support bij verstoringen 24/7 support bij verstoringen

Voorlinden, Wassenaar
  • Museum
  • Natuur
  • Webshop
Zakelijk glasvezel biedt volop

bandbreedte voor Stichting Voorlinden

Op een landgoed omringd door bossen, prachtige tuinen, weilanden en de duinen van Wassenaar, bevindt zich Stichting Voorlinden ̶ beter bekend als Museum Voorlinden. Een particulier museum voor moderne en hedendaagse kunst waar de totaalbeleving van kunst, natuur en architectuur centraal staat. Om deze totaalbeleving optimaal te faciliteren is een stabiele ICT-basis, die meebeweegt met nieuwe technologische ontwikkelingen, noodzakelijk.

Een aantal jaar geleden nam Stichting Voorlinden contact op met DataWeb met de vraag een razendsnelle en stabiele internetverbinding te realiseren, tegen een relatief lage investering. Een Ethernet over Koper-verbinding (EOK) bood hierin de ideale oplossing. Met een symmetrische up- en downloadsnelheid van 4 Mbit/s kon Voorlinden hier optimaal mee uit de voeten.

VOORLINDEN KIJKT VOORUIT OP DE TOEKOMST

Naarmate er steeds meer technologische ontwikkelingen plaatsvinden, kijkt Voorlinden vooruit op de toekomst. Bezoekers maken tijdens hun bezoek steeds meer gebruik van digitale middelen om informatie over de collectie, de kunstenaars en de achtergrond van het museum op te zoeken. Daarnaast is voor video- en installatiekunst, maar ook voor de meer praktische zaken als het ticketsysteem en pinapparaten, een snelle en stabiele internetverbinding noodzakelijk.

MEER SNELHEID MET ZAKELIJK GLASVEZEL

Om in te spelen op deze ontwikkelingen en de kracht van ICT in het museum optimaal te benutten, besloot Voorlinden contact op te nemen met DataWeb. Na uitgebreid advies had Voorlinden inzicht gekregen in de mogelijkheden en werd gezamenlijk tot de optimale oplossing gekomen. Voorlinden vertrouwt nu op een dedicated glasvezelverbinding van 100 Mbit/s upload- en downloadsnelheid. Met deze verbinding heeft het museum een persoonlijke glasvezelverbinding, die niet met andere bedrijven of particulieren wordt gedeeld. Op deze manier wordt de snelste verbinding altijd gegarandeerd.

De nieuwe glasvezelverbinding biedt Voorlinden niet alleen een verbetering in de huidige ICT-situatie, ook heeft Voorlinden hiermee een goede basis voor toekomstige groei.

100 Mbit/s Up & Down 100 Mbit/s Up & Down
A
heeft u een vraag? neem contact op
bel ons voor al uw vragen 070 381 92 18
e-mail specifieke wensen sales@dataweb.nl
elke werkdag bereikbaar Start chat
plan een Adviesgesprek