Specialist in zakelijk glasvezel
99,9% uptime garantie 99,9% uptime garantie
Gegarandeerde bandbreedte Gegarandeerde bandbreedte
24/7 support bij verstoringen 24/7 support bij verstoringen

Managed LIR

LIR staat voor Local Internet Registry en wordt gebruikt als naar voor de leden van RIPE NCC. Hierin staat vastgelegd welk bedrijf/instelling bij welk IP adres of AS nummer hoort. RIPE NCC beheert de IP adressen en AS nummers in Europa en Azië.

RIPE lidmaatschap

Een RIPE lidmaatschap is noodzakelijk wanneer u een volledig onafhankelijk netwerk wilt realiseren. Het lidmaatschap  stelt een bedrijf in staat om een eigen blok IP-adressen (IPv4/IPv6) of AS nummer te registreren. Zo blijft uw netwerk onafhankelijk van een ISP.

Eigen AS / BGP via RIPE

Wilt u een eigen AS nummer of BGP realiseren? Dan moet dat via RIPE worden geregeld.

Voor het ontsluiten van uw eigen cloud of datacenterinfrastructuur kunt u met behulp van BGP een volledige IPv4 en/of IPv6 feed krijgen. Daarnaast is het mogelijk een gedeeltelijke feed te krijgen van enkele routes.

Managed LIR

DataWeb is een van de eerste internetproviders in Nederland. Daarom hebben we veel ervaring met de procedures rondom het aanvragen van IP adressen en AS nummers. Voor onze klanten bieden we deze dienst dan ook aan zodat de aanvraag aan de juiste voorwaarden voldoet.

Over: Rico Wisman

Bio: Sinds 1994 ben ik als manager werkzaam bij DataWeb, onafhankelijke Internet Service Provider (ISP). DataWeb is een flexibele organisatie met korte lijnen die sinds 1994 actief is in de zakelijke markt. DataWeb kan zich daarom met recht tot één van de eerste internetproviders van Nederland rekenen. Kenmerkend voor mijn werk bij DataWeb is de specialisatie in datacommunicatie. Dit resulteert in een uitgebreid en gevarieerd portfolio met een breed scala aan bedrijven, overheden en non-profitinstellingen.

ANWR-Garant
Enver
UTS
Cordaid
Laagsteprijsgarantie
HartKliniek
Doe de Postcode Check

Bekijk de mogelijkheden op jullie bedrijfslocatie  Leveren we op jullie locatie?
  heeft u een vraag? neem contact op
  bel ons voor al uw vragen 070 381 92 18
  e-mail specifieke wensen sales@dataweb.nl
  elke werkdag bereikbaar Start chat
  plan een Adviesgesprek