DataWeb is gespecialiseerd in internationale verbindingen.

DataWeb biedt de oplossing voor Nederlandse organisaties die over één of meerdere internationale vestigingen in Europa, de USA en/ of de rest van de wereld beschikken. DataWeb maakt het mogelijk om verschillende internationale vestigingen direct dedicated met elkaar te verbinden, zonder tussenkomst van het internet, middels IP-VPN en /of MPLS. Uiteraard is het realiseren van internetverbindingen hierbij ook mogelijk. De internettoegang wordt dan vanuit Nederland gerealiseerd.

Hiermee beantwoorden we de vraag om voor een internationale organisatie één volledig gesloten netwerk te creëren, waardoor een centralisatie van informatie ontstaat en onderlinge fysieke afstanden er niet meer toe doen.

De internationale verbindingen worden geleverd op basis van Ethernet over Koper, Ethernet over Glasvezel, Ethernet over Radio, SDSL of ADSL.

DataWeb verbindingen zijn concurrerend geprijsd ten opzichte van landelijke providers, met als bijkomstig voordeel dat alle internationale verbindingen op één factuur vermeld worden.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Referenties
Postcode check

Doe nu onze postcode check & bekijk alle mogelijkheden op uw locatie

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

© 1994 - 2017 DataWeb B.V.

Navigatie