DataWeb Weboffice is een programma met kantoor applicaties, zoals E-mail, Agenda, Notities en Taken. Het is hetzelfde als bijvoorbeeld een programma als Microsoft Outlook maar dan voor in een browser (zoals Internet Explorer). Omdat het met een browser werkt kunt u overal met uw e-mail of bijv. uw agenda werken.

Als u voor het eerst gaat werken met Weboffice, lees dan eerst hieronder ‘Weboffice instellen‘.

Inloggen Weboffice


Weboffice instellen

Als u voor de eerste keer inlogt dan dient u een aantal instellingen op te geven. Dit is omdat het systeem niet weet welke naam u wilt hanteren als afzender, alleen het e-mail adres is bekend. Klik hiervoor bovenaan op de knop Opties, dan klikken op Persoonlijke Informatie en vul uw volledige naam in bij het veld Volledige Naam. Controleer daar ook het e-mail adres.

Druk boven in het startscherm op de knop 'opties'.Klik bovenaan op de knop Opties.

 

Klik in het scherm Globale opties op 'Persoonlijke informatie'.Klik op Persoonlijke informatie.

 

Voer bij Persoonlijke informatie uw naam of bedrijfsnaam in.Vul uw volledige naam in in het veld Uw volledige naam. U kunt natuurlijk ook iets anders invullen zoals uw bedrijfsnaam. De afzender ziet deze naam bovenaan het van u binnengekomen e-mailbericht.

 

Klik onderaan de pagina op de knop 'Opties opslaan'.Klik onderaan de pagina op de knop Opties opslaan om de door u ingevulde of gewijzigde gegevens te bewaren.

 

Referenties
Postcode check

Doe nu onze postcode check & bekijk alle mogelijkheden op uw locatie

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

© 1994 - 2017 DataWeb B.V.

Navigatie