IP-VPN oplossing Goossens Wonen & Slapen

DSL-verbindingen en Ethernet-over-Glasvezel verbinding, Verzorgen van Zakelijk DSL

Maatwerk: het verzorgen van DataWeb Business DSL-verbindingen (IP-VPN) tussen negen vestingen van Goossens Wonen & Slapen in Nederland en België, inclusief het realiseren van een DataWeb zakelijk glasvezel verbinding op de hoofdlocatie in Erp. DataWeb levert eveneens de hostingfaciliteiten en regelt de domeinnamen voor Goossens Wonen & Slapen.

 

Goossens Wonen & Slapen: Welkom terug!

Jarenlang kon DataWeb Goossens Wonen & Slapen tot de tevreden klanten rekenen. Op een gegeven moment scheidden de wegen en koos Goossens voor een andere partij omdat zij iemand zochten die totaaloplossingen bieden. DataWeb voert al jaren de filosofie dat je moet doen waar je goed in bent en heeft zich daarom gespecialiseerd in hoogwaardige verbindingen. Goossens koos hierdoor voor een andere partij die hen een “heel concept” kon leveren. Desalniettemin bleven DataWeb en Goossens op goede voet contact houden.

Business DSL-verbindingen en een glasvezelverbinding voor GoossensDe door Goossens gekozen totaaloplossing bleek niet aan de verwachtingen te voldoen, sterker nog: de hierbij horende verbindingen functioneerde niet naar wens. Zij hadden ineens te maken met een grote en logge onderneming. Ook wat betreft het klantcontact kwamen zij van een ‘koude kermis thuis’: Goossens was immers gewend dat de klant geen nummer is.

“Na een uitstapje van een kleine zeven maanden naar een goede bekende concurrent, kwam Goossens toch weer terug op het oude nest.” Welkom terug!

Bij terugkomst plaatste Goossens eveneens een order tot het leveren van DataWeb Ethernet glasvezelverbinding ten behoeve van de hoofdlocatie in Erp. Middels de DataWeb VPN oplossing worden de overige vestigingen gesloten aan elkaar gekoppeld.

Referenties
Postcode check

Doe nu onze postcode check & bekijk alle mogelijkheden op uw locatie

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

© 1994 - 2017 DataWeb B.V.

Navigatie