Zakelijk glasvezel verbinding O’Neill Warmond

Glasvezel verbinding glasvezelaanbieder WarmondDataWeb heeft een zakelijk glasvezel verbinding geleverd bij O’Neill Europe in Warmond.

Deze glasvezelverbinding, met symmetrische snelheden van 50 Mbit/s, voorziet O’Neill van een snelle en betrouwbare verbinding met het internet voor al haar kantoren in Europa. Daarnaast heeft DataWeb eveneens een verbinding geleverd ten behoeve van Redundantie. Mocht de hoofdverbinding onverhoopt uitvallen, dan schakelt de geavanceerde technologie volledig automatisch over op de back-upverbinding met behoud van dezelfde vaste IP-adressen!

 

Hieronder treft u een aantal foto’s van de realisatie van de glasvezelverbinding ten behoeve van O’Neill Europe in Warmond:

 • Aanleg zakelijke glasvezel verbinding op het glasvezelnetwerk in Warmond foto 1
  1 Zijaanzicht van de zogenoemde horizontaal gestuurde grondboring, oftewel Horizontal Directional Drilling (H.D.D.), onder de weg door
 • Aanleg zakelijke glasvezel verbinding op het glasvezelnetwerk in Warmond foto 2
  2 Vooraanzicht van de H.D.D. onder de weg door.
 • Aanleg zakelijke glasvezel verbinding op het glasvezelnetwerk in Warmond foto 3
  3 De glasvezel wordt het pand binnengevoerd.
 • Aanleg zakelijke glasvezel verbinding op het glasvezelnetwerk in Warmond foto 4
  4 Meting van de glasvezelkabel

Naast de hierboven beschreven Ethernet-over-Glasvezel verbinding in Warmond, heeft DataWeb voor de O’Neill vestiging op het bedrijventerrein Roomburg in Leiden een Ethernet-over-Koper verbinding geleverd. Op dit bedrijventerrein kampt men met een lage beschikbaarheid van DSL. De reden hiervan is de grote afstand tot de wijkcentrale. DataWeb Ethernet is minder afhankelijk van de afstand tot de wijkcentrale en maakt hierdoor hogere bandbreedtes mogelijk.

Referenties
Postcode check

Doe nu onze postcode check & bekijk alle mogelijkheden op uw locatie

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

© 1994 - 2017 DataWeb B.V.

Navigatie