Zakelijk glasvezel verbinding BMC Software Schiphol-Rijk

Glasvezel verbinding glasvezelaanbieder Schiphol-RijkDataWeb heeft aan BMC Software, leider op het gebied van enterprise systeembeheer oplossingen, een glasvezelverbinding geleverd ten behoeve van het EMEA Headquarter in Schiphol-Rijk.

De realisatie van dit project, van A tot Z, verliep in recordtijd! Dat wil zeggen: het gehele traject is gerealiseerd – vanaf de handtekening tot de site-survey, het vergunningentraject, de graafwerkzaamheden en daadwerkelijke oplevering – binnen vier weken! Ter vergelijking: een glasvezellevering duurt doorgaans tussen de 10 en 13 weken. De realisatie is hiermee de snelste glasvezellevering ooit binnen de DataWeb-geschiedenis.

Deze DataWeb Ethernet-over-Glasvezel verbinding met symmetrische en gegarandeerde snelheden voorziet BMC Software van een snelle en betrouwbare verbinding met het internet.

Over BMC Software

Het huidige economisch klimaat wordt beheerst door economische onzekerheid, concurrentiedruk, hoge verwachtingen van de aandeelhouders, fusies en acquisities. Als gevolg hiervan, streven organisaties naar beheersing van kosten, concurrentievoordeel en aandeelhouderswaarde door effectieve inzet van mensen, processen en technologieën.

BMC Software is de leider op het gebied van enterprise systeembeheer oplossingen. De onderneming helpt klanten pro-actief bij het verbeteren van de service, het verlagen van kosten en het realiseren van toegevoegde waarde op basis van haar Assuring Business Availability®-concept. BMC Software is opgericht in 1980, heeft wereldwijd vestigingen en is één van de S&P 500-bedrijven.

Referenties
Postcode check

Doe nu onze postcode check & bekijk alle mogelijkheden op uw locatie

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

© 1994 - 2017 DataWeb B.V.

Navigatie