DataWeb Partnerprogramma: creëer nieuwe kansen

DataWeb is sinds 1994 actief als onafhankelijke Internet Service Provider (ISP) in de zakelijke markt. DataWeb kan zich daarom met recht tot één van de eerste internetproviders van Nederland rekenen, met ruime ervaring in de branche. Samen met partners uit het DataWeb Partner programma levert DataWeb geavanceerde datacommunicatieverbindingen, via Ethernet en hoogwaardige internettechnologieën voor afzonderlijke marktsegmenten en individuele klanten. DataWeb staat open voor nieuwe marktsegmenten en toepassingsmogelijkheden in elke sector. Door bundeling van krachten worden nieuwe kansen gecreëerd.

Elkaars kwaliteit benutten

Het is de strategische keuze van DataWeb om te werken vanuit een sterk innoverende insteek, maar hierbij de kwaliteit en betrouwbaarheid zeker niet uit het oog te verliezen. De kracht ligt in het leveren van totaaloplossingen en het onderhouden van een communicatie-infrastructuur met gegarandeerde beschikbaarheid.
DataWeb werkt, voor het creëren en onderhouden van klantcontacten, samen met een aantal zorgvuldig geselecteerde partners uit het DataWeb Partnerprogramma: marktpartijen die ingevoerd zijn in een bepaalde branche of marktsegment, waarmee een langdurige relatie wordt aangaan. Samen met partners ontwikkelt DataWeb (nieuwe) oplossingen voor hun specifieke klantenkring, gebaseerd op de technologische mogelijkheden. Daarbij worden de taken en verantwoordelijkheden gedeeld op een manier die aansluit bij ieders specifieke kwaliteiten.

Een dynamische relatie

DataWeb ondersteunt de partners op allerlei manieren: wij stellen onze kennis en onze infrastructuur beschikbaar om samen met de eigen diensten van de partner, nieuwe oplossingen voor klanten te kunnen creëren. DataWeb stelt zich hierbij proactief op: DataWeb is een organisatie met een platte structuur en korte communicatielijnen.

DataWeb Partnerprogramma

DataWeb kent speciaal hiervoor twee verschillende manieren van partnerschap:

  • Referral Partnerschap met eenmalige vergoeding;
  • Reselling Partnerschap met terugkerende vergoeding.

Geïnteresseerd in het DataWeb Partnerprogramma?

DataWeb staat altijd open voor samenwerking met nieuwe bedrijven. Bij de selectie van partners letten wij erop dat de betreffende organisaties onze visie op kwaliteit delen en de werkwijze aansluit met die van DataWeb. Wenst u nadere informatie over het DataWeb Partnerprogramma? Belt u dan 070 381 92 18. U kunt dit ook vrijblijvend doen door het aanvraagformulier in te vullen, of uw vraag te mailen naar sales@dataweb.nl.

Referenties
Postcode check

Doe nu onze postcode check & bekijk alle mogelijkheden op uw locatie

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

even geduld..

Even geduld..

Wij controleren uw adres en bekijken de mogelijkheden.

© 1994 - 2017 DataWeb B.V.

Navigatie