Specialist in zakelijk glasvezel
99,9% uptime garantie 99,9% uptime garantie
Gegarandeerde bandbreedte Gegarandeerde bandbreedte
24/7 support bij verstoringen 24/7 support bij verstoringen

100 Mb Zakelijk glasvezel

100 Mb zakelijk glasvezel nodig? Op veel plekken is het beschikbaar.

Natuurlijk bent u bij  DataWeb aan het juiste adres!

Let op dat u wel echt 100 Mb aangeboden krijgt

100 Mb internet is voor veel bedrijven ruim voldoende snelheid om iedereen soepel door te laten werken. Veel internetproviders bieden deze snelheid aan, maar het is dan wel belangrijk dat u controleert of u daadwerkelijk 100 Mbit aangeboden krijgt. Waar moet u op letten?

 • Overboeking; Grote providers hebben er baat bij om bandbreedte over meerdere klanten te verdelen. Vaak wordt dit 1:10 of 1:20 aangeboden waardoor u de internetsnelheid deelt met 10 tot 20 andere bedrijven. In de praktijk betekent dit dat u de 100 Mb/s bijna nooit haalt.

Denk ook aan de SLA.

Standaard wordt next-business day aangeboden om prijzen laag te houden. Bij een dergelijke snelheid raden wij echter altijd 99,9% uptime garantie aan. Dan ondervindt u zo min mogelijk last van eventuele storingen.

Waar is het leverbaar?

Over het algemeen is 100 Mb internet overal leverbaar. Het enige waar u rekening mee moet houden is met eventuele graafkosten.

100 Mb leveren we bijna altijd als zakelijk glasvezel verbinding. Daarbij moet een aansluiting worden gerealiseerd op het bestaande glasvezelnetwerk. Wij kunnen dit voor u realiseren zodat u ongestoord gebruik kan maken van de verbinding.

Doe de Postcode Check

Bekijk de mogelijkheden op jullie bedrijfslocatie  Leveren we op jullie locatie?

  Ga naar onze postcodecheck

  Hoeveel kost 100 Mb zakelijk glasvezel?

  De kosten van 100 Mb zakelijk glasvezel zijn (net als andere verbindingen) afhankelijk van meerdere factoren. Lees voor uitgebreide info ons artikel “Wat zijn de kosten van zakelijk glasvezel?“.

  Prijzen verschillen enorm per locatie. Bel, mail of chat met ons voor een exacte berekening.

  1 Gbit/s is ook mogelijk

  Misschien is 100 Mbit voor u voldoende, maar tegen een relatief kleine meerprijs is 1 Gbit/s ook mogelijk. Het enige dan rekening mee gehouden moet worden is de eigen randapparatuur, maar daar kan DataWeb u bij ondersteunen. Vraag vooral naar de mogelijkheden.

  Overige snelheden

  Natuurlijk zijn er meer snelheden mogelijk. Hieronder staat een overzicht van veelgevraagde snelheden van zakelijk glasvezel:

  Meer info over zakelijk glasvezel?

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bekijk dan onze zakelijk glasvezel pagina.

  Over: Rico Wisman

  Bio: Sinds 1994 ben ik als manager werkzaam bij DataWeb, onafhankelijke Internet Service Provider (ISP). DataWeb is een flexibele organisatie met korte lijnen die sinds 1994 actief is in de zakelijke markt. DataWeb kan zich daarom met recht tot één van de eerste internetproviders van Nederland rekenen. Kenmerkend voor mijn werk bij DataWeb is de specialisatie in datacommunicatie. Dit resulteert in een uitgebreid en gevarieerd portfolio met een breed scala aan bedrijven, overheden en non-profitinstellingen.

  Moneyou
  DC Klinieken
  RET
  ABN AMRO
  VolkerRail
  Nabuurs
  Doe de Postcode Check

  Bekijk de mogelijkheden op jullie bedrijfslocatie   Leveren we op jullie locatie?
   heeft u een vraag? neem contact op
   bel ons voor al uw vragen 070 381 92 18
   e-mail specifieke wensen sales@dataweb.nl
   elke werkdag bereikbaar Start chat
   plan een Adviesgesprek