Specialist in zakelijk glasvezel
99,9% uptime garantie 99,9% uptime garantie
Gegarandeerde bandbreedte Gegarandeerde bandbreedte
24/7 support bij verstoringen 24/7 support bij verstoringen

10 Gigabit zakelijk glasvezel is overal beschikbaar

Bij DataWeb vinden we dat supersnel zakelijk glasvezel voor elke ondernemer beschikbaar moet zijn, daarom maken wij het voor elke ondernemer in Nederland mogelijk 10 Gigabit zakelijk glasvezel af te nemen. Met de 10 Gbit/s internetverbindingen laten we zien dat snelheid anno 2022 geen beperkende factor in de bedrijfsvoering mag zijn, ook niet als uw bedrijf in het buitengebied is gevestigd.

voor elke ondernemer in Nederland mogelijk 10 Gigabit zakelijk glasvezel af te nemen.

10 Gigabit glasvezel vergroot efficiëntie en productiviteit

De ontwikkelingen in de afgelopen jaren hebben gezorgd voor een explosie in de vraag naar connectiviteit. Organisaties maken steeds meer gebruik van digitale middelen. Denk bijvoorbeeld aan digitaal onderwijs, zorg op afstand, informatiedeling in de logistieke keten of online dienstverlening bij overheden. Mede dankzij de enorme bandbreedtes die gerealiseerd kunnen worden, vergroot 10 Gigabit glasvezel internet de efficiëntie én productiviteit voor veel ondernemingen.

De verbinding van de toekomst

Met 10 Gigabit zakelijk glasvezel bewijzen wij definitief dat internet een stuk sneller kan dan bij andere providers nu het geval is. In veel bedrijven is een verbinding van 50 Mbit/s of minder nu heel gangbaar, en in buitengebieden mag u al blij zijn als de teller boven de 10 Mbit/s komt. DataWeb gelooft met snelheden van 10 Gbit/s, op elke denkbare locatie in Nederland, een goede invulling te geven aan de verbinding van de toekomst. Deze recordsnelheden zorgen er niet alleen voor dat bedrijven zijn voorzien van de benodigde bandbreedtes, maar garanderen ook optimale connectiviteit voor de gebruikers.

Overige snelheden

Natuurlijk zijn er meer snelheden mogelijk. Hieronder staat een overzicht van veelgevraagde snelheden van zakelijk glasvezel:

10 Gigabit zakelijk glasvezel voor uw organisatie?

Benieuwd wat 10 Gigabit glasvezel internet voor uw organisatie kan betekenen? Als een van de oudste zakelijk ISP’s van Nederland, levert DataWeb oplossingen op maat die bij andere providers niet mogelijk zijn. Wij adviseren u uitgebreid over de optimale snelheid en bieden ondersteuning in het netwerkontwerp zodat deze toekomstbestendig is en eenvoudig te managen. Neem contact op via sales@dataweb.nl of bel 070 381 92 18.

Benieuwd of 10 Gigabit zakelijk glasvezel beschikbaar is op uw bedrijfslocatie? Doe de postcodecheck en ontdek het direct.

Doe de postcodecheck

Over: Rico Wisman

Bio: Sinds 1994 ben ik als manager werkzaam bij DataWeb, onafhankelijke Internet Service Provider (ISP). DataWeb is een flexibele organisatie met korte lijnen die sinds 1994 actief is in de zakelijke markt. DataWeb kan zich daarom met recht tot één van de eerste internetproviders van Nederland rekenen. Kenmerkend voor mijn werk bij DataWeb is de specialisatie in datacommunicatie. Dit resulteert in een uitgebreid en gevarieerd portfolio met een breed scala aan bedrijven, overheden en non-profitinstellingen.

Dynalinq
ABN AMRO
Enver
Beelen
HartKliniek
Nabuurs
Doe de Postcode Check

Bekijk de mogelijkheden op jullie bedrijfslocatie  Leveren we op jullie locatie?
  heeft u een vraag? neem contact op
  bel ons voor al uw vragen 070 381 92 18
  e-mail specifieke wensen sales@dataweb.nl
  elke werkdag bereikbaar Start chat
  plan een Adviesgesprek